• C Novo mesto
  • 09:42
  • Pet, 19.04.2024

Prvi salon KIA prenovljen po novih standardih v Pan Jan Ivančna Gorica

Četrtek, 6.7.2023, je bil za podjetje Pan Jan pomemben dan. Predstavili in otvorili so nov salon KIA v Pan Jan Ivančna Gorica. Prav ta salon je edini v Sloveniji, ki je narejen po čisto novih standardih tovarne Kia. Poslovni partnerji in lastniki KIA salonov iz cele Slovenije so si ga ogledali z navdušenjem. Med njimi je vzbudil občutek inspiracije, saj so začeli razmišljati o prenovi njihovih salonov in tako svojim strankam omogočili najboljšo uporabniško izkušnjo. Salon izžareva svežino in sodobnost že ob vstopu si lahko ogledajo najnovejše modele avtomobilov znamke KIA.

Otvoritev novega salona KIA v Pan Jan Ivančna Gorica

Za vsakega obiskovalca je bila zagotovljena tudi osebna pozornost, saj so bili predstavniki podjetja Pan Jan odprti za vsa vprašanja. Poskrbljeno je bilo tudi s pogostitvijo, pripravljena in omogočena  s pomočjo deklet iz Virida bara. Druženje in klepet med obiskovalci so omogočili izmenjavo mnenj in izkušenj.

Pan Jan

 

Posebni obisk in ogled salona je podjetje Pan Jan prejel tudi s strani njihove ambasadorke Nine Pušlar, ki s ponosom zastopa znamko KIA in podjetje Pan Jan. Za salon je podala tudi kratko izjavo: »Prenovljeni salon mi je zelo všeč, barvna kombinacija črno-bele mi je zelo pri srcu in jo tudi sama večkrat izberem. Zdi se mi, da vsak nov začetek odraža nekaj svežega in edinstvenega ter, da je pomembno slediti trendom, saj prinašajo svežino in novo energijo.«

Nina Pušlar

Pan Jan Ivančna Gorica:

Jan Vovk: 040 644 422

Rok Ivkovič: 040 / 230 486

Pan Jan Trebnje:

Mitja Ficko: 041 / 757 579

 

Vir in foto: Pan Jan