• C Novo mesto
  • 19:39
  • Pon, 15.04.2024

QL srečanje avtohiš v Krškem

Qlandia Krško je včeraj gostila avtohiše in potrošnikom omogočila #qlnakup s predstavitvijo najbolj aktualne ponudbe v tem hipu. Avtohiše so predstavile različne avtomobile in tudi možnosti financiranja. V prodaji trenutno niso le novi avtomobili temveč tudi rabljeni. Potrošnike zanimajo predvsem cene in možnost financiranja. 

#qlnakup

Predstavnik avtohiše Makoma.

Vsaka generacija avtomobilov je zanimiva. Spremembe na trgu so dobrodošle in se dogajajo ves čas. Ljudje smo si različni, zato je razlika med ponudbo izrednega pomena, še posebej, ko pri avtomobilih govorimo o estetiki, barvah in funkciji (namen uporabe).

#qlnakup

Predstavnik podjetja Pan Jan.

Obiskovalci dogodka so bili navdušenci avtomobilizma ali trenutni potencialni kupci, razstavljene avte so si lahko seveda ogledali od blizu, pridobili občutek prostora v posameznem avtu, skupaj s promotorji pa ocenili in analizirali vse značilnosti avtomobilov.

qlandia krško

Predstavnik podjetja TPV.

Pogosta vprašanja, ki so jih obiskovalci zastavljali so bila vprašanja o prostornosti prtljažnika, cena vzdrževanja, moči in vrsti motorja, vprašanja o varnosti avtomobila, porabi, garanciji, financiranju.

qlandia krško

Predstavnik podjetja Avtoline.

Za vzdušje na dogodku je skrbel DJ in obiskovalci, ki so se kljub slabšemu vremenu dogodka udeležili. Zanimivo je bilo opazovati potencialne kupce avtomobilov, ki so z moderatorko dogodka o svojih željah tudi spregovorili.

avtohiše

Nakup vozila v času pred poletjem.

Na trgu je trenutno kar nekaj različnih lepotcev, ki navdušujejo z videzom, pa tudi s svojo tehnično platjo. Iskani so tudi hibridi, predvsem pa je izbor avtomobila zelo intimna odločitev. Bodite previdni, ko sedete za volan – ne glede na to, katerega lepotca vozite. Naj bo vožnja udobna in v izkoristku modela, ki ga vozite.

AVTOHIŠE

Predstavitev vozil – Kia avto, Dobova.

S.B.

Foto: K.S.