• C Novo mesto
  • 21:55
  • Ned, 26.05.2024

Trebanjska avtohiša Pan Jan izbrana za Trgovca leta 2023

Avtohiša Pan Jan je ponosna, da lahko deli svojo zgodbo o uspehu. V letošnjem letu so namreč že četrtič prejeli prestižni naziv “Trgovec leta” za prodajo vozil Škoda, kar predstavlja več kot zgolj priznanje. Uspešno so se povzpeli nad konkurenco med vsemi saloni vozil Škoda v Sloveniji in zasedli vodilno mesto. Ta dosežek potrjuje njihova prizadevanja, predanost in strast do avtomobilizma.

Iztok, vodja prodaje vozil Škoda v salonu Trebnje pravi, da so ključni dejavniki za doseganje takšnega priznanja strast do dela, sposobnost ugoditi strankinim potrebam, analiza zadovoljstva kupcev, prodajni rezultati in dosežen tržni delež. Poudaril je tudi, da brez izjemne ekipe takšni uspehi ne bi bili mogoči.

Od leve proti desni: Iztok Štolfa, vodja salona vozil Škoda Trebnje; Bojan Ostanek, prodajni svetovalec Škoda Trebnje; Anita Prijatelj, direktorica Pan Jan; Roman Prijatelj, direktor Pan Jan

Prodajni svetovalec vozil Škoda Bojan, je izrazil občutke ponosa in zadovoljstva ob prejemu naziva. Poudaril je pomen ekipnega dela in sodelovanja z Iztokom, ki sta skupaj dosegla izjemen prodajni uspeh.

Oba sta se v preteklem letu soočala z izzivi, kot so prilagajanje tržnim razmeram poleg tega pa tudi zagotavljanje visoke ravni storitev strankam. Izpostavila sta tudi pomen usklajevanja marketinških strategij in prilagajanja prodajnih taktik.

Od leve proti desni: Iztok Štolfa, vodja salona vozil Škoda Trebnje; Peter Brajnik, vodja prodaje Škoda Slovenija; Anita Prijatelj, direktorica Pan Jan; Roman Prijatelj, direktor Pan Jan; Petr Podlipny, direktor znamke Škoda Slovenija

Stalno izobraževanje in usposabljanje sta ključna za uspeh, pri čemer Iztok izpostavlja pomen šolanj in timskega dela. Bojan poudarja pomen odlične komunikacije in razumevanja potreb strank ter zagotavljanje ustreznih rešitev.

Iztok Štolfa, vodja salona vozil Škoda Trebnje in Bojan Ostanek, prodajni svetovalec Škoda Trebnje

Za zaključek sta Iztok in Bojan mladim, ki se želijo podati v svet prodaje avtomobilov, svetovala razvoj komunikacijskih veščin, razumevanje avtomobilske industrije, nenehno izobraževanje. Nenazadnje pa je prilagajanje potreb strankam in vztrajnost ključ uspeha v tem dinamičnem okolju trga.

Avtohiša Pan Jan se v prvi vrsti iskreno zahvaljuje svoji ekipi sodelavcev in tudi vsem cenjenim strankam za ključno vlogo pri osvojitvi naziva ”Trgovec leta 2023”. Ekipno delo in zadovoljstvo strank so temelji njihovega uspeha. Vabljeni v salon vozil Pan Jan, da obiščete in doživite kakovost storitev ter si ogledate in izberete najnovejše modele vozil Škoda.

Trebanjska avtohiša Pan Jan je Trgovec leta 2023

Vir in foto: Pan Jan