• C Novo mesto
  • 19:44
  • Sre, 12.06.2024

Koliko snega lahko pričakujemo že novembra?

Se je že zgodilo, da nam je nebo poslalo obilno snežno padavino že v novembru. Zato je zdaj pravi čas, da se pripravimo na zimo. Bodimo odgovorni in naj vožnja ostane varna.

Po zimi moramo biti na cesto še posebej pripravljeni. Odličnost in pravo izbiro zimskih pnevmatik smo preverili v Vulkanizerstvu Lašič. Ker je zadnja leta pri nas zima bolj suha kot mokra, več pa je tudi dežja kot snega, si je za pravo izbiro zimskih pnevmatik potrebno izbrati pravega strokovnjaka.

TUKAJ preveri svojo pravo izbiro zimskih gum!

lašič

Čas je za nakup zimskih pnevmatik.

Prava izbira pnevmatik je zahtevna in odgovorna naloga. Ne samo za stranko, ki se znajde s svojim avtomobilom postavljena pred dejstvo, da nakup opravi, temveč tudi zato, da strokovnjak na tem področju dobro oceni potrebe vsake stranke posebej. Obstajajo številni testi, a vseeno je zelo pomembno, da poznate svoj način vožnje in razmere, kjer se največ vozite. Četudi so testi strokovni merilec – ponudnikom zimskih pnevmatik in montaže, je ključen element vsakega vulkanizerja in prodajalca individualno poznavanje stranke, njenih potreb in navad.

Kje se vozimo večino svojega časa?

Izbira za zimo je vedno na eni strani med pnevmatikami primernimi za zasnežene podlage, ki pa se od tistih za avtoceste in hitre ceste seveda precej razlikujejo. Izbira se vedno med pnevmatikami, ki so primernejše za mokro ali bolj suho podlago.

Ker mora kupec na koncu izbrati svoje zimske pnevmatike sam, vam svetujemo, da izberete prave strokovnjake, ki vam bodo pri tem v pomoč.

Zimske pnevmatike so namenjene uporabi za vožnjo do +7 stopinj celzija. Zakon o pravilih cestnega prometa predpisuje, da morajo biti motorna in priklopna vozila med 15. novembrom in 15. marcem, pa tudi v zimskih razmerah, ki se pojavijo izven tega obdobja, opremljena z zimsko opremo. Ne odlašajte, zdaj je čas, da se za cesto v zimskih razmerah tudi pripravite.

lašič

Vse kar potrebujete za svojo najboljšo izbiro je na zalogi.

S.B. – oglas: www.lasic.si

Foto: www.lasic.si