• C Novo mesto
  • 20:27
  • Čet, 30.06.2022

Vrtni stroji za najbolj zahtevne terene! Pridobite 10 ponudb za vrtne in traktorske kosilnice

Primerjali smo cene in kvaliteto za nakup vrtnih kosilnic, traktorjev za strme terene, strižnih kosilnic, motokultivatorjev in prezračevalnikov trat.

Razmišljate o nakupu vrtne kosilnice, vrtnega traktorja, motokultivatorja ali prezračevalnika trat?

Predlagamo Vam, da se dobro posvetujete s čim boste urejali svoj dom in koliko boste zanj plačali.

Ali bo vaša kosilnica udobna vaši denarnici, vam bo prodajalec zagotovil morebitne rezervne dele in zagotovil kvaliteto vrtnega stroja, je podatek ki bo verjetno prevladal pri odločitvi o nakupu takšnega stroja.

Do 37% razlika strojev v ceni!

Primerjali smo cene več prodajalcev vrtnih strojev in ugotovili, da se vrtni stroj, kot je primer samohodna kosilnica, prodaja skoraj po ceni, kot je vrtna kosilnica brez pogona. Prav tako se prodajajo stroji enake znamke, kvalitete in specifik v eni prodajali po 239€ v drugi pa 329€.

Našli smo prodajalca boljših kakovostnih kosilnicah, podjetje BONUM d.o.o. iz Šentruperta in ga povprašali po nasvetih in ponudbi vrtnih strojev.

V čem se razlikujejo vrtni stroji?

Predvsem po kvaliteti, nadomestnih delih, garanciji in seveda tudi ceni. Najbolj pogoste so nizkocenovne kosilnice manj znanih proizvajalcev, za katere po nakupu ni več mogoče dobiti nadomestne rezervne dele.

Po opravljeni raziskavi smo ugotovili, da nizkocenovno vrtno kosilnico v povprečju uporabniki uporabljajo le do štiri leta, med tem ko visokokakovostne kosilnice ali traktorje lahko uporabljajo desetletje in več.
Kupcem svetujemo, da se pred nakupom kosilnice posvetujejo s prodajalcem o garanciji in dobavljivosti rezervnih delov. Tako boste lahko svoj vrtni stroj uporabljali mnogo dlje.

Primerjajte ceno in kvaliteto, ter najdite zares najcenejšo ponudbo za vrtni stroj.

Pošljite 1 povpraševanje in prejmite do 10 ponudb različnih vrtnih strojev.

Ob izpolnitvi obrazca sodelujete v nagradni igri našega časopisa NaDlani, za BON V VIŠINI 100EUR!

Enostavno vpišite osnovne podatke in prejmite vsaj 10 ponudb:

Oglejte si posnetek visokokakovostnega vrtnega traktorja:

ali posnetek:

 

sejmi