10 tehnik, s katerimi boste osvojili simpatijo

16. apr. 2024, ob 10.56
Posodobljeno pred 24 dnevi
13
110 SEK

Zapeljevanje se lahko zdi kot zastrašujoča naloga, še posebej, če niste dobro podkovani v učinkovitem spogledovanju in tehnikah zapeljevanja. Toda ne bojte se, saj je obvladovanje zapeljevanja na dosegu vaših rok. Predstavljamo vam nekaj nasvetov, ki vas bodo opremili s potrebnim znanjem, da lahko ujamete pozornost vsakogar in ga povsem obnorite.

Vzpostavite očesni stik

Vaše oči so močno orodje zapeljevanja. S pogostim očesnim stikom izražate seksapil, skrivnostnost in željo, ne da bi sploh karkoli rekli. Srečanje z njegovim pogledom zadržite nekoliko dlje kot običajno, da pustite trajen vtis.

Pudarite svojo postavo

Oblecite se tako, da poudarite svoje najboljše lastnosti, kar ne pomeni, da morate razkriti veliko kože. Poudarite svoje obline ali drobno telo z oblačili, ki poudarjajo vašo postavo, pri tem pa puščajo nekaj prostora za domišljijo.

Pokažite pristen nasmeh

Pridobite si moško pozornost s pristnim nasmehom. Če pokažete svoj iskren in širok nasmeh,izražate srečo in užitek v njegovi družbi, s čimer si utirate pot do njegovega srca.

Vpletajte se v osebne pogovore

Ne zadržujte se predolgo pri površinskih pogovorih in načnite raje bolj intimne teme. Postavljajte osebna vprašanja in delite intimne podrobnosti, da okrepite globljo povezavo in vzbudite njegovo zanimanje za vas.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Obvladajte telesno govorico

Uporabljajte subtilne znake telesne govorice, da izrazite svoje zanimanje zanj. Obrnite se proti njemu, nekoliko se nagnite naprej in ponavljajte njegove gibe.

Izogibajte se obupu

Ohranite igrivost in iskrico namestoobupanosti. Izogibajte se pretirano vabljivemu vedenju, saj ga lahko to odbija. Namesto tega ohranite skrivnostnost in s tem zapeljivost, dajte mu vedeti, da si mora vašo pozornost in naklonjenost priboriti.

Subtilni dotiki

Uporabite nežne dotike, da ustvarite fizično intimnost. Pobožajte njegovo koleno ali mu šepetajte na uho, seveda pa bodite ob tem povsem sproščeni in naravni, da boste vzbudili njegovo zaupanje.

Ustvarite priložnosti za zasebnost

Poiščite priložnosti za preživljanje časa na samem z njim, kar vam bo omogočilo bolj intimne interakcije, saj bo zmanjšalo možnosti za moteče dejavnike.

Pošiljajte spogledljiva sporočila

Uporabite besedilna sporočila ali slike, da se z njim diskretno spogledujete, spodbujajte njegovo domišljijo in gradite pričakovanje za prihodnje srečanje.

Obvladujte nerodne trenutke

Ne dovolite, da vam trenutki zadrege in molka pokvarijo druženje. Sprejmite jih, pripomnite kaj duhovitega, bodite sproščeni.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Pexels

13
110 SEK