3 opozorilni znaki, da ste zaljubljeni v partnerja, ki vas ni vreden

05. apr. 2024, ob 08.58
Posodobljeno pred 2 mesecema
54
120 SEK

Izbira življenjskega partnerja je ena izmed najpomembnejših odločitev v vašem življenju. To bo vplivalo na vaše prihodnje zdravje in srečo ter posledično na življenje vaše družine in vseh ljudi okoli vas. Človek lahko pokaže eno ali dve zaskrbljujoči lastnosti, pa to še ne pomeni, da vas ni vreden ali da za vas ni najboljša izbira. Drugače pa je, če moški ves čas kaže te lastnosti, vendar si vi tega ne priznate ali pa jih ne opazite. Nikar ne vztrajajte v razmerju, v katerem niste srečni in v katerem ne zaupate svojemu partnerju. Predstavljamo vam nekaj opozorilnih znakov, da ste zaljubljeni v moškega, ki vas ni vreden.

1. Ne prenese zavrnitve

Moški so lahko zelo ponosni in samozavestni in v mnogih primerih se težko soočijo z zavrnitvijo. Zavrnitev lahko obsega več področij, od zavrnitve pomoči, mnenja ali intimnosti. Preverite, v kolikšni meri se zna spopasti z zavrnitvijo in kako reagira v takšnem trenutku. Zavrnite njegovo povabilo na zmenek ali pa pojdite še korak naprej in ustavite predigro, ki jo je načel. Če bo reagiral z jezo in razočaranjem, namesto z razumevanjem in mirnostjo, ste lahko prepričani, da to ni moški, ki bi si vas zaslužil.

2. Je ponižujoč do vas

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Negotovi moški skušajo svojo partnerko s poniževanjem obdržati priklenjeno nase, tako da zmanjšajo njeno samospoštovanje in ji dajejo občutek, da so njene druge možnosti pri moških omejene. Ženske se lahko hitro ujamejo v to zanko, ker se na splošno bolj kot moški nagibajo k občutku krivde, kar nekateri s pridom izkoriščajo. Nekateri moški namreč držijo ženske držijo v odnos z njimi tako, da jim vzbujajo občutek krivde. Vsekakor je ključno, da ženske takšnega ravnanja ne dopuščajo in pravočasno ukrepajo. Če vas moški ponižuje, vas zagotovo ni vreden.

3. Preveč je zaskrbljen zaradi svojega videza in slovesa

Pogosto moški, ki so osredotočeni na lastno podobo in lasten sloves, ne morejo ostati povezani s partnerkami, ker jih je v resnici preveč strah in se počutijo nevredne. Osredotočeni so na podobo, ki jo predstavljajo v družbi, ker mislijo, da bodo zaradi tega vredni odnosov. Nekateri moški bodo tvegali skoraj vse za videz visokega statusa, saj jim to daje občutek moči. Poskrbite, da najdete partnerja, ki je zadovoljen s samim sabo in svoj čas ter energijo posveča napredku v razmerju.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Unsplash

54
120 SEK