April obljublja strasti, ta znamenja bodo najbolj vroča v ljubezni!

22. mar. 2024, ob 13.25
Posodobljeno pred 24 dnevi
10
120 SEK

Pomlad je čas prebujanja, ne le v naravi, temveč tudi v srcih ljudi. Mesec april prinaša svežino, nove začetke in seveda obilo čustvene energije. Ko se dnevi podaljšajo in sonce nežno greje naše obraze, se tudi naša čustva in strasti prebudijo iz zimskega spanca. Astrologija nam v tem obdobju razkriva, kako bodo različna horoskopska znamenja doživela to čarobno preobrazbo, posebej na področju ljubezni. April obljublja, da bo strast v zraku, nekatera znamenja pa bodo to energijo še posebej močno občutila.

Oven

Ovni, v aprilu vas bo ognjena energija vašega vladarja Marsa spodbujala k akciji. Ta mesec bo za vas čas, ko se boste lahko brez strahu podali v nove ljubezenske avanture ali pa obstoječe odnose dvignili na višji nivo strasti in intimnosti. Vaša naravna karizma in samozavest bosta magnet za nasprotni spol, zato izkoristite to obdobje za pogumne ljubezenske izjave ali začetek novega poglavja v vašem čustvenem življenju.

Bik

Biki, čutna Venera vas bo v aprilu ovila v mehkobo in potrebo po stabilnosti. Vaša romantična narava bo v tem času še posebej izražena, zato se boste zlahka povezali na globlji čustveni ravni. Iskali boste varnost in udobje v objemu partnerja, kjer boste našli pravo zatočišče za svojo dušo. To je idealen čas za gradnjo trajnih vezi ali za negovanje že obstoječih odnosov s posebno pozornostjo in skrbnostjo.

Dvojček

Za dvojčke bo april mesec komunikacije in intelektualne povezanosti. Merkur, vaš vladajoči planet, vas bo spodbudil k iskanju stimulacije na mentalni ravni. To pomeni, da boste v ljubezenskih odnosih cenili dobre pogovore in skupne intelektualne avanture. Če ste samski, boste morda našli nekoga, ki bo z vami delil vaše interese, če pa ste že v razmerju, pa izkoristite to obdobje za krepitev povezave s skupnimi učnimi ali raziskovalnimi projekti.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Škorpijon

April bo za škorpijone mesec intenzivnih čustev in strasti. Pluton vam bo prinesel globoko čustveno doživetje in željo po absolutni predanosti. Vaša ljubezen bo v tem času globoka in vseobsegajoča, kar vas lahko pripelje do močnih preobrazb v osebnih odnosih. Bodite pripravljeni na strastne trenutke, ki bodo lahko vaše razmerje popeljali na popolnoma novo raven globine in intimnosti.

Ribi

Neptun, vaš vladajoči planet, bo v aprilu okrepil vašo intuitivno in sanjavo naravo. Vaša romantična duša bo iskala povezavo, ki presega fizično prisotnost. Čutili boste močno potrebo po duhovni in čustveni združitvi z ljubljeno osebo. To obdobje je kot nalašč za raziskovanje skupnih sanj in ciljev ter za gradnjo globlje, duševne povezave. Samske ribe lahko prav v tem času srečajo nekoga posebnega.

Pripravil: NaDlani.si, foto: Canva

10
120 SEK