Astrološki znaki, ki jim razmerja ne grejo najbolje od rok

20. maj. 2024, ob 07.29
20
120 SEK

Določena znamenja v astrologiji veljajo kot znamenja, ki imajo pogosto nesrečo v ljubezni. Kompatibilnega partnerja najdejo zelo težko, v razmerjih se ne znajdejo najbolje; tudi, če so našli svojo ljubezen, slej ko prej naredijo neko napako, ki jih lahko stane odnosa. Katerim horoskopskim znakom romantična razmerja ne gredo najbolje od rok?

Oven

Pri ovnih se velikokrat zgodi, da se njihova romanca ali razmerje konča, še preden se zares začne. Ljudje, rojeni v tem znamenju, ponavadi na začetku razmerja niso preveč pozorni in ljubeči do svojega partnerja, na prvo mesto dajejo svoje potrebe in želje, delajo načrte, ki izključujejo partnerja, pogosto ga ignorirajo in se ne obnašajo, kot da bi si razmerja sploh zares želeli. Vse dokler se razmerje ne konča, potem jim je pa pogosto žal, da se niso na začetku zveze bolj potrudili. Kljub temu pa v naslednji zvezi pogosto ponovijo isto napako.

Bik

Biki imajo velikokrat težave z zaupanjem in predanostjo. Z resnostjo razmerja zelo dolgo odlašajo, se izogibajo kakršnikoli intimnosti in ranljivosti – pogosto tako dolgo, da partnerja na drugi strani mine potrpežljivost in se odloči, da bo obrnil nov list v svojem življenju. Biki zaradi tega pogosto izpadejo neresni, čeprav si v resnici lahko tudi močno želijo razmerja, vendar zaradi svoje nezaupljivosti ne znajo pravočasno oddati ustreznih znakov.

Astrološka znamenja, ki vedno dvomijo v svojega partnerja

Dvojčka

Dvoličnost dvojčkov se lahko v nekaterih primerih pokaže tudi na romantičnem področju. Če niso resnično zainteresirani za svojega potencialnega partnerja, mu tega žal ne bodo dali vedeti. Poskusili bodo obdržati to »možnost« kot izhod v sili, če ne najdejo koga drugega, ki bi jim bolj ustrezal. V resnici je vzrok za takšno obnašanje velikokrat prav strah pred osamljenostjo, čeprav tega za nič na svetu ne bodo priznali. Osebe na drugi strani nočejo zares prizadeti, hkrati pa si dejstva, da njihovo obnašanje ni pošteno, nočejo priznati. Ker so zelo spretni z besedami, jim je zelo enostavno verjeti stvari, ki jih v resnici sploh ne mislijo, ampak jih uporabijo zgolj za zapeljevanje in dajanje pozitivnega občutka.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Rak

Največja težava rakov je, da se pogosto preveč navežejo na partnerja ali nekoga, ki je potencialni partner. Na začetku zveze lahko nehote postanejo preveč posesivni, želijo preveč časa preživeti s svojo simpatijo, imeti prevelik nadzor nad njo in njenim življenjem. Zato se ljudje v razmerjih žal večkrat predčasno umaknejo od rakov, čeprav so v resnici lahko zelo skrbni, pozorni in ljubeči partnerji, če jim uspe normalno prebroditi začetek zveze.

To je 5 najbolj pozornih astroloških znamenj

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Pexels

20
120 SEK