Brezskrbno je ugriznil kot ugrizne morski pes

14. mar. 2022, ob 08.21
Posodobljeno pred 6 dnevi
224
260 SEK

Vaš nasmeh je tisti, s katerim naredite prvi vtis na vsakega človeka, ki ga srečate. Že zjutraj pa konec koncev z njim pozdravite sebe. Pri Doktor 1A so prepričani, da so zdravi zobje ključni za brezskrben ugriz. 

Temeljita ustna higiena, redno ščetkanje zob – vsaj zjutraj in zvečer, predvsem pa tudi redni obiski zobozdravnika so tisti, ki preprečujejo težave z zobmi in prepogosto srečanje z zobozdravnikom. Res je, da morski psi ne potrebujejo zobozdravnika, vi pa ga.

Doktor 1A vam bo pri izbiri zobozdravnika ali ortodonta priskočil vedno na pomoč. Pregledi pri Doktor 1A ne ustavijo niti tistih, ki se morskih psov bojijo.

Doktor 1A

Doktor 1A vam takoj organizira pregled vaših zob za vaš brezskrben ugriz.

Doktor 1A razpolaga z obsežnim naborom ponudnikov zobozdravstvenih storitev na območju Slovenije in delno Hrvaške. Vse, kar morate storiti je, da izpolnite spletni obrazec, nato pa vam bodo brezplačno posredovali seznam zobozdravnikov, ki jih priporočajo in poskrbeli za vas.

Doktor 1A

Stranke, ki so svoje zobe uredile pri Doktor 1A.

Zdravnika obiščemo vsaj enkrat letno 

Večina Slovencev obišče zobozdravnika šele takrat, ko se pojavijo težave, ocenjuje Doktor 1A. Zavedati se moramo, da so zobje zelo pomemben del človeškega in tudi živalskega telesa. Če v njihovem dobrem stanju, razen rednega čiščenja nanje nismo pozorni, lahko pride do resnih težav. Takrat je nujno srečanje z Doktor 1A, ki za najboljšo ceno vašega zdravja poskrbi za vaše zobe.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Morski pes pri zobozdravniku

Če pride detektivom prav, da po zobeh prepoznavajo in potrjujejo prisotnosti oseb na kraju zločina, je danes postala zobozdravstvena storitev docela brez boleča in nenevarna, zagotavljajo pri Doktor 1A. Če vas misel na srečanje z zobozdravnikom plaši kot zobje morskih psov, pa ste lahko zdaj popolnoma brez skrbi.

Doktor 1A

Pri Doktor 1A smo preverili, kako do lepega nasmeha in zdravega ugriza.

Ali drži, da zobozdravstvo ni poceni?

Ko gre za znane obraze nam mediji večkrat poročajo, da gre za storitve, ki niso zgolj zdravstvene temveč tudi estetske narave, te pa so drage in dosegajo nenormalne finančne vrednosti. Nekateri zvezdniki kot so George Clooney in drugi so pred leti že poročali, da so za zobno estetiko, za svoje zobe namenili po več kot 30.000 dolarjev. Kar posameznega naročnika plaši in odvrača že od samega razmisleka za ureditev svojih zob. A pri Doktor 1A je to precej drugače.

Če so novorojenčki lahko brez zob, to še ne pomeni, da si lahko kaj takega danes privoščimo, ko smo odrasli.

Doktor 1A

Urejenost vaših zob je ključna za uspešen dan.

Doktor 1A vam zagotovi ažurnost pri preverjanju ponudbe na področju zobozdravstvenih storitev. Pozornost posveča tudi akcijskim cenam in drobnemu tisku, ki je lahko dostikrat vir nesporazumov. Stranke v sklopu njihove storitve prejmejo seznam ponudnikov, med katerimi lahko izberejo najboljšega zobozdravnika glede na svoje želje. Treba je vedeti, da so lahko razlike v ceni za posamezne ponudnike tudi 2,8-kratne, zato lahko z izborom pravega zobozdravnika prihranite precejšen znesek. Preverite, kje so pacienti bolj zadovoljni in kje so cene najugodnejše, svetuje Doktor 1A.

Izpolnite obrazec TUKAJ  in prejeli boste Doktor 1A tabelo zobozdravnikov in ortodontov, njihove cene in podatke o zadovoljstvu pacientov. V primeru posega Vam zagotovijo še BON ZA 100€ ter 20% popust na zobozdravstvene storitve.
Doktor 1a

Redni pregledi pri Doktor 1A.

Kako do najboljše izbire zobozdravnika ali ortodonta 

Danes je med številnimi ponudniki težko izbrati zobozdravnika, ki opraviči največjo stopnjo zadovoljstva. Poleg tega bi bilo preučevanje ponudnikov na internetu in različnih forumih zamudno in neprijetno. Izbiro najboljšega zobozdravnika za vas povsem brezplačno opravijo pri Doktor 1A .

Doktor 1A

Storitve pri Doktor 1A.

Poskrbite za vaše zobe.  Pri Doktor 1A vam uredijo, da lahko čim hitreje pridete na vrsto in uredite: menjavo zalivk (plomb, zdravljenje zob in beljenje zob, zobne prevleke, luske, zobne mostičke in proteze, implantate, odstranite modrostni zob ali estetski ali nevidni zobni aparati,… vse to pri Doktor 1A zobozdravnikih dobite enostavno in ugodno, ter brez čakalnih dob!

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Je res cenejše za večja popravila zob iti čez mejo?

Odgovor ni tako enostaven. “Poznamo paciente, ki so zobozdravnika za večje posege res izbrali v tujini, na podlagi nižje cene. Ko pa so se jim čez čas pojavile prve težave, so ob reklamacijskih zahtevkih naleteli na “gluha ušesa”. Navadno so se ravno ti, zaradi slabih izkušenj, bili primorani vrniti k slovenskim zobozdravnikom in posledično so tako imeli večje stroške kot bi jih imeli prvotno. Zato vsekakor velja previdnost pri izbiri ustreznega zobozdravnika”, pove Matej Zabukovec, direktor podjetja Doktor 1A.

Doktor 1a

Izkoristi priložnost pri Doktor 1A.

“Pacientom pomagamo na način, da pot preverjanja namesto stranke naredimo mi. Pri Doktor 1A ocenjujemo zadovoljstvo pacientov pri izbranih ponudnikih, ki ustrezajo našim kriterijem. Ocenjujemo na osnovi anketiranja pacientov, ki so poseg že opravili. Tako naše povpraševalce obveščamo o zadovoljstvu pacientov pri zasebnih zobozdravnikih oz. ortodontih s katerimi tudi sodelujemo. Zato lahko podamo podatke o tem, kako so bile stranke zadovoljne pri posameznih zobozdravnikih. Ker gre za zdravje, verjamemo, da smo vsem strankam v pomoč pri pridobivanju podatkov tako, da si za ureditev zob izberejo najbolj ustreznega zobozdravnika”, dodaja Anja Hribar iz Doktor 1A.

Oddajte povpraševanje TUKAJ  in prejeli boste BON ZA 100€ ter 20% popust na zobozdravstvene storitve:

    Naročnik oglasa: Doktor 1A, Doktor 1A sodeluje z zasebnimi zobozdravstveni ordinacijami (samoplačniške storitve).

    224
    260 SEK