Črpalke za zalivanje, oskrbo hiše in odstranjevanje odvečne vode – poiščite svojo rešitev pri Kärcherju

1
220 SEK

Osnovna funkcija vodnih črpalk je prenos vode iz enega mesta na drugo. Vendar še zdaleč ni vseeno, kakšno črpalko izbrati za zalivanje vrta ali praznjenje bazena. Prava izbira črpalke je še kako pomembna – in pri Kärcherju lahko poiščete rešitev za vse vaše probleme.

Podjetje Kärcher je eno najbolj priljubljenih proizvajalcev vodnih črpalk. Njihove črpalke veljajo za izjemno zanesljive, zmogljive in učinkovite, saj so izdelane iz najbolj kakovostnih materialov.

Njihova dodatna prednost pa je v tem, da lahko v pestri paleti izberete najboljšo vodno črpalko za svoje potrebe.

V osnovi se pri Kärcherju vodne črpalke delijo v dve kategoriji, in sicer na potopne črpalke in namakalne črpalke.

Njihova izbira je odvisna predvsem od tega, kaj želite z njimi početi, zato je dobro poznati njihove glavne značilnosti in prednosti uporabe.

Potopne črpalke Kärcher

Glavni namen potopnih črpalk je v tem, da jih potopite v vodo in z njimi poskrbite za učinkovito odvodnjavanje vode. Potopne črpalke Kärcher so izdelane iz legiranega jekla in trpežne plastike, še posebej pa navdušujejo s svojo zmogljivostjo črpanja vode, ki vam zagotavlja hitrost črpanja do 18.000 l/h, pri čemer lahko vodo izčrpajo vse do nivoja 1 mm.

Potopne črpalke Kärcher so vsestransko uporabne. Uporabite jih lahko za praznjenje vode iz bazena, soda, ribnika ali pa pri izsuševanju prostorov v primeru poplav. S tega vidika jih delimo v dve kategoriji.

Najboljši robotski sesalnik in zakaj si ga boste želeli

Kärcher potopne črpalke za čisto vodo

Spadajo v serijo vodnih črpalk SCP in so idealne za črpanje čiste in rahlo umazane vode iz bazenov, drenažnih jaškov ali v primeru razlitja vode v hiši ali kleti.

Kärcher

Potopna črpalka Kärcher.

Zahvaljujoč inteligentnemu senzorju se črpalke odzovejo takoj ob stiku z vodo. Nato pa se s svojim ritmom črpanja neprestano prilagajajo količini vode in jo popolnoma izčrpajo tako, da na koncu potrebujete le še krpo.

Kärcher potopne črpalke za umazano vodo

Spadajo v serijo vodnih črpalk SDP oziroma z oznako Dirt. Z njimi boste prečrpali umazano in odpadno vodo z delci umazanije granulacije tudi do 30 mm, zato so idealna rešitev za praznjenje ribnikov in poplavljenih kleti.

Glede na zmogljivost črpanja lahko izbirate med različnimi modeli:

  • Potopna črpalka za umazano vodo SP 1 Dirt z zmogljivostjo do 5.500 l/h, ki je primerna za osnovno črpanje in prečrpavanje umazane vode.
  • Potopna črpalka za umazano vodo SP 3 Dirt z zmogljivostjo do 7.000 l/h, ki ima trpežno in robustno ohišje vključno s plovcem.
  • Potopna črpalka za umazano vodo SP 5 Dirt z zmogljivostjo do 9.500 l/h, ki ima višinsko nastavljiv plovec za še večjo mero prilagodljivosti.
  • Potopna črpalka za umazano vodo SP 7 Dirt z zmogljivostjo do 15.500 l/h, ki je kos najzahtevnejšim nalogam črpanja umazane vode.
Kärcher

Črpalka Kärcher za umazano vodo.

Namakalne črpalke Kärcher

Voda postaja vedno dražja, zato je uporaba vode iz alternativnih virov vedno bolj pogosta. V ta namen so vam pri Kärcherju na voljo kakovostne in zmogljive namakalne črpalke, s katerimi lahko vodo iz vodnjakov, podtalnico, deževnico in izvirsko vodo preusmerite tako, da jo uporabite v pralnem stroju, za splakovanje stranišča ali zalivanje vrta.

Kärcher namakalne črpalke imajo zelo široko področje uporabe, zato boste v njihovi ponudbi zasledili širok spekter različnih modelov črpalk, ki zadovoljijo različne potrebe.

Med njimi nikakor ne smete spregledati:

  • Kärcher BP Barell in BP Garden so idealne za zalivanje vrta, pri čemer vam omogočajo tudi priklop raznih brizgalk, s čimer je zalivanje še bolj enostavno.
  • Kärcher BP Barrelpump je namakalna črpalka, ki omogoča zalivanje neposredno iz vodnega vira, s tem pa vam prihrani prenašanje težkih zalivalk.
  • Kärcher BP Cistern je potopna tlačna črpalka, ki se uporablja za zalivanje vrta z vodo iz cisterne, bobna ali širokega vodnjaka. Črpalka se samodejno izklopi, ko je nivo vode prenizek.
  • Kärcher BP Deep Well je prav tako črpalka, ki je nameščena neposredno v vodo, vendar s to razliko, da jo odlikuje višji delovni tlak, zaradi česar je idealna rešitev za črpanje vode iz ozkih in globokih vrtin. Zaradi dodatnega tlačnega stikala jo lahko uporabite tudi za oskrbo s sanitarno
  • Kärcher Home & Garden so črpalke, ki se samodejno vklopijo in izklopijo glede na količino potrebne vode, zato so najboljša izbira za uporabo na vrtu in doma. Uporabite jih lahko za oskrbo z vodo za pralne stroje ali splakovanje stranišča, zaradi konstantnega delovnega tlaka pa tudi za zalivanje vrta.

Črpalke so izjemno vsestranske naprave, ki so koristne v vsakem domu. Res pa je, da je pri njihovi izbiri ključnega pomena, ali boste z njimi zalivali vrt, oskrbovali hišo ali odstranjevali odvečno vodo – s Kärcherjevimi črpalkami je vse to mogoče!

 Črpalke so izjemno vsestranske naprave, ki so koristne v vsakem domu. Res pa je, da je pri njihovi izbiri ključnega pomena, ali boste z njimi zalivali vrt, oskrbovali hišo ali odstranjevali odvečno vodo – s Kärcherjevimi črpalkami je vse to mogoče!

Zalivanje vrta.

1
220 SEK