Enodelne kopalke: Top trendi tega poletja

27. jul. 2020, ob 09.18
Posodobljeno pred 6 meseci
26
300 SEK

Ne obupajte nad poletnimi načrti. V tej sezoni lahko še vedno nosite kopalke, če le lahko varno dostopate do plaže, imate dvorišče, na katerem se lahko nastavljate sončnim žarkom ali celo postavite bazen, ali če se samo odločite, da boste enodelne kopalke nosili okoli svoje hiše.

Vsi moramo sprejeti nekatere varnostne ukrepe in spremeniti svoje potovalne načrte, če se še vedno dogaja pandemija. Včasih pa vam lahko malo nakupovanja pomaga odmisliti, pa čeprav le za kratek čas.

Ne glede na to, ali že sedite pred klimatsko napravo ali preprosto odštevate dneve do poletja, je sezona kopalke uradno pred nami. Morda se zdi, da nekaj časa ne gremo nikamor, a to še ne pomeni, da ni pred nami svetlejših dni – in kdo pravi, da ne morete obleči enodelne kopalke za okoli hiše? Klasične enodelne kopalke ali bikini nikoli ne gredo iz stila, to poletje pa pričara svež kup zabavnih trendov, ki jih enostavno morate poskusiti.

Dvignite roko, če želite nakupovati kopalke. Priznajmo si: Nič ni tako, kot da bi brez uspeha preizkusili na desetine kopalke in bi svojo samozavest postavili pod vprašaj. Imamo dobra novico. Vaša nakupovalna izkušnja se ne sme končati tako, zato smo zaokrožili seznam nekaterih najbolj vrednih trendov za vse oblike in velikosti, ne glede na to, ali iščete nekaj razkošnega, popolne enodelne kopalke za manjše oprsje, enodelne kopalke, s katerimi poudarite svoje obline, ali zgolj cenovno ugodne, vendar stilske enodelne kopalke, ki jo lahko vzamete na dopust.

Balkoni so mini poletna svetišča, napihljivi bazeni so bolj priljubljeni kot kdaj koli prej, z najbolj trendovskimi kopalkami pa lahko še vedno objavite zavidljiv posnetek na svojem Instagram feedu. Letos nam je modna industrija postregla z obilo sanjskih trendov. Tako so na voljo enodelne kopalke za vse tipe telesa, ki bodo videti brezhibno. Enodelne kopalke so tudi bolj okolju prijazne kot kdaj koli prej, saj številne trajnostne blagovne znamke enodelne kopalke ustvarjajo iz recikliranih materialov, ki imajo vrhunski slog in ne pustijo luknje v vaši denarnici. Najdite vaše najljubše enodelne kopalke, zgrabite sončni klobuk, kremo z zaščitnim faktorjem in se prepustite poletju.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Enodelne kopalke z globokim izrezom. FOTO: Joao Guilger – Pexels

Enodelne kopalke z živalskim potiskom

Pomislite na drzne izreze, retro sloge in drzne tropske odtise, s katerimi se boste v saj počutili kot da ste na dopustu. Ti trendi so zdaj na voljo in verjemite, izbire je toliko, da boste brez dvoma našli enodelne kopalke, ki vam bodo pisane na kožo. Trend živalskih vzorcev še kmalu ne bo minil in v tej sezoni je bilo na modnih pistah moč videti vse, od leopardjih vzorcev do zebrastih.

Enodelne kopalke z živalskim potiskom je slog, ki je še naprej aktualen. Kljub temu, da ta trend že leta prevladuje, živalski potisk ne zamira. Od leopardjih pik in trakovih zebre, bodo vaše enodelne kopalke na kopanju videti vrhunsko. Ne glede na to ali iščete zemeljsko nevtralne barve ali želite narediti vtis z živahnimi barvami, lahko izbirate med ogromnim številom stilov.

Za tiste bolj drzne, so idealna izbira asimetrične enodelne kopalke

Zdaj, po pandemiji, je videti, da bo to poletje drugačno. In vendar še vedno sanjamo o pisanih bikinijih in elegantnih enodelnih delih. Tudi če je resničnost, da bomo na strehah in balkonih videli več kopalk kot na plaži. Če pa ste ena izmed srečnic, ki ima dostop do zasebnega bazena, zunanjega prostora ali se boste odpravili na dopust, se sezona kopalk nadaljuje.

Trend tega poletja je med drugim tudi asimetrija. Geometrični izrezi in križni trakovi so zmagovalni vzorec na sprednji ali zadnji strani kopalk. Nemogoče je brskati po družabnih omrežjih ne da bi opazili vplivneže, ki nosijo različne enodelne kopalke z eno naramnico. Drzni izrezi so super nov trend kopalk, ki jih je enostavno treba preizkusiti. Izbirate lahko med številnimi slogi, kot so rebraste pastelne enodelne kopalke z asimetričnim izrezom. Asimetrične enodelne kopalke so idealne tudi, če vam je ta model kopalk všeč, vendar bi želeli pokazati malo več kože.

Barvne enodelne kopalke. FOTO: Leah Kelley – Pexels

Enodelne kopalke, ki so narejene iz trajnostnih tkanin, so prijazne okolju in vaši denarnici

Enodelne kopalke s trajnostnimi materiali so slog, ki bo ostal. Ker kupci postajajo bolj zainteresirani za zmanjšanje vpliva na okolje z oblačili, ki jih nosijo, so trajnostne blagovne znamke v porastu. Ogromno blagovnih znamk, ki izdelujejo enodelne kopalke, med drugim uporabljajo ribje mreže, plastične odpadke, recikliran najlon, da ustvarijo kopalke, ki izgledajo trendovsko in so trajnostne.

Če želite na preprost način pomagati okolju, ne da bi pri tem žrtvovali slog, so enodelne kopalke iz trajnostnih tkanin odlična izbira. Tako so tudi trajnostne enodelne kopalke na voljo v različnih slogih. Izberete lahko enodelne kopalke z visokim izrezom pri pasu, posodobljene klasike, vključno s cvetličnimi potiski, valovitimi naramnicami ali dodanim pasom, pa tudi enodelne kopalke, ki so videti kot dvodelne.

Tedenski horoskop za vse znake od 22. do 28. julija
Teden je hitro naokoli, tedenski horoskopi si v taki vročini prehitro sledijo, a tako je. Ko smo gledal celotno astrologijo leta 2024, smo videli, da se bo poleti zgodil velik premik, tako na osebni

Res je, da cvetlični potisk ni ravno nov trend tega poletja, vendar retro vzorec zmeraj vnese nekaj romantike v sezonski slog. Tako lahko izberete enodelne kopalke s cvetličnim potiskom, ki so v mehkih pastelnim barvah ali pa tiste z zelenim džungelskim vzorcem. Katere koli boste izbrali, ne boste zgrešili.

Razkošna tekstura, svetleče kovine, valovite naramnice, trendovske pentlje in dodani pasovi

V zadnjem času se povsod pojavljajo zmečkane in razgibane tkanine, ki na zabaven način omogočajo, da v svoje enodelne kopalke vnesete nekaj teksture. Raztegljiv material je eden od načinov, kako se izogniti neudobnemu občutku, saj se oprime naravne oblike telesa in vas ne bo omejeval ali zarezal na napačnih mestih.

Ker še dolgo ne bomo uživali na plesiščih, pa lahko pripeljemo zabavo na bazen. Svetleče kovinske enodelne kopalke so videti naravnost neverjetno, ko na njih posijejo sončni žarki. Glamurozen material vas bo v mislih popeljal na večerne zabave, ne da bi jih dejansko ujeli.

Za tiste, ki želite še bolj okrepiti svoj trendovski slog, so enodelne kopalke z valovitimi naramnicami ali pentljami popolna izbira. Ta trend, ki vsebuje simpatične podrobnosti za popestritev kopalk, bo sigurno razlog za veselje. V kolikor želite definirati področje okoli vašega pasu, pa so enodelne kopalke z dodanim pasom prava izbira. Te lahko izberete v slogu, ki vam je najljubši. Ali so to enodelne kopalke z živalskim potiskom, cvetličnim vzorcem ali z asimetričnim izrezom. Izberite tiste, v katerih se boste počutili najbolje.

Avtor: Ana Nikolić

26
300 SEK