Ganljivo presenečenje v porodnišnici

21. may. 2024, ob 10.46
Posodobljeno pred 7 dnevi
9
50 SEK

Mamico so v porodnišnici po porodu ganili do duše. Presenečenja ne bo nikoli pozabila! Mamica je stopila iz dvigala, nato pa jo je zadelo v srce. Tam jo je čakal njen izbranec in njegovi prijatelji, ki so ji zapeli pesem “Stand By Me” .

Rojstvo novega življenja je izjemna prelomnica, prežeta z občutki brezmejne radosti, ki jo delita tako mati kot oče. To, da je rojstvo resnično izjemen dogodek, so prepoznali tudi člani ansambla Nova Pot – New Way, ki so nedavno poskrbeli za ganljivo darilo v eni izmed slovenskih porodnišnic.

“Ko so vse besede odveč, ko govorijo samo čustva,” so ob video posnetku zapisali člani slovenske glasbene skupine, med katerimi je tudi Jernej, partner Andreje, ki jo skupaj z novorojenčkom lahko vidimo v video posnetku. Jernej je skupaj z Matejem, Tadejem, Ivanom, Rokom in Mitjo obiskal porodnišnico, v kateri je njegova partnerica rodila sina.

Ganljiv odziv mamice so posneli na kamero, video posnetek čudovitega nastopa pa je že zaokrožil med Slovenci in navdušil mnoge.

Priprava: NaDlani

Vir: Facebook

9
50 SEK