Gigi Hadid presenetila z drzno spremembo trendovske pričeske

15. mar. 2024, ob 10.39
12
130 SEK

Striženje las je nedvomno trend in če gre za radikalno spremembo, še toliko bolj. Od začetka leta je vsak teden kakšna znana oseba pritegnila vse poglede z nepričakovano spremembo videza. Mnogi od njih so sledili trendom leta 2024, pri čemer je ‘bob’ kroj nesporen protagonist, ki je bil ponovno okronan za najbolj vsestranskega in laskavega.

Na obsežnem seznamu sta Aitaninpixie mullet‘, ki ga je nosila že v otroštvu, in ‘bob’, ki pomlajuje vse, ki ga je izbrala Penélope Cruz in je enak tistemu, ki ga je s frufrujem nosila María Pedraza. Ni pa to seveda edini trend, ki se med zvezdnicami pojavlja v zadnjem mesecu.

Nikogar ni presenetilo, da je še ena zvezdnica poklicala svojega zaupanja vrednega frizerja, da bi ji naredil pričesko, ki nikogar ne bo pustila ravnodušnega. Gigi Hadid se je znebila svojih dolgih las, da bi pokazala ‘blunt bob’ prirezek v višini čeljusti, brez plasti in s koničastimi konicami, ki stilizirajo obraz z razdelitvijo na sredini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Pričeska, ki pristaja vsem

To je isti rez las, ki so se ga pred njo odločile nositi druge zvezdnice, kot na primer Hailey Bieber, in se odlično poda vsem, saj ga lahko kombinirajo ne glede na to, kako ravne ali skodrane lase imajo. Če obstaja kakršen koli dvom, da gre za začasno spremembo videza, kot smo to lahko videli ob drugih priložnostih, pa je manekenka delila videoposnetek, ki prikazuje postopek, ki mu je sledila.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Potem, ko je idejo videla na pariškem tednu mode, se je Gigi odločila za spremembo videza, h kateri so se mnogi zatekli po romantičnem razhodu. V njenem primeru vzrok za pričesko ni tak, saj je pravkar začela romanco z igralcem Bradleyjem Cooperjem. Kot izgleda, je Gigi začela nov trend, ki mu bo zagotovo v tekočem letu sledilo še več zvezdnic in njihovih sledilk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris McMillan (@mrchrismcmillan)

Čeprav se zaenkrat še ugiba, zakaj se je svetlolasa manekenka odločila za tako drastično spremembo, Gigi je namreč še ni javno komentirala, pa je dejstvo, da ji pričeska vsekakor pristaja. Priznani frizer Chris McMillan, ki je tudi kreator nove pričeske, je že dejal, da komaj čaka, da vidi preostale kreacije, ki jih bo Gigi po svoje kombinirala skupaj z novo pričesko.

Do letošnjega marca je imela manekenka dolge lase s postriženo pričesko, ki jih je običajno nosila spuščene, kar je kazalo njihovo pravo strukturo, ali spete v zloščeno figo. Modni kritiki so že pozorni na možnost, da se bo Gigi odločila še za kakšno dodatno spremembo s škarjami, na primer frufru ali skrajšan paž.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram

12
130 SEK