Ideje za Valentinovo, da ne ponavljate ene in iste napake

12. feb. 2024, ob 15.30
Posodobljeno pred 1 mesecem
35
320 SEK

Leto je naokoli in spet smo pri dnevih, ki jim sledi Valentinovo. Najbolj romantičen dan v letu in vi boste verjetno pozabili, da obstaja. Osnovnošolska napaka, bi se lahko reklo. Prav zato smo pripravili prispevek, ki vas bo rešil iz zagate in pred jezo vaše boljše polovice. Izvedeli boste, kako izbrati Valentinovo darilo, da ne boste izbirali prežvečenih klasik, in kako poskrbeti, da bo darilo nekaj najlepšega, kar ste podarili. To so nasveti in ideje za Valentinovo, da se izognete napakam, ki bi jih drugače storili. Imamo pa tudi rešitve za vse tiste, ki so pozabili.

Za Valentinovo si vzemite čas za premislek o darilu

Vzemite si čas in razmislite, kaj vaš partner rad počne v prostem času. Ima najljubši hobi, kot je slikanje, vrtnarjenje ali igranje glasbila? Ali je navdušen nad določenim športom ali dejavnostjo? Izbira darila, ki je v skladu z interesi, kaže, da cenite njihovo individualnost in vam je mar, kaj jih osrečuje. Če obožuje knjige, potem je knjiga prava odločitev. Če obožuje kozmetiko, potem so idealna izbira darilni seti.

Razmislite o sentimentalni vrednosti darila

Sentimentalna darila imajo posebno mesto v srcu, saj nosijo dodaten čustveni pomen. Pomislite na zgodovino odnosa in skupne izkušnje. Razmislite o darilih, ki simbolizirajo vajino skupno potovanje, kot je album s fotografijami, poln spominov, po meri narejen kos nakita z vgraviranimi datumi ali začetnicami ali ročno napisano ljubezensko pismo, ki izraža vaša najgloblja čustva.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Kakovost Valentinovega darila naj bo pred količino

Ko gre za obdarovanje, sta najpomembnejša misel in trud za gesto. Namesto da se osredotočate na nakup večjega števila predmetov, dajte prednost kakovosti pred količino. Izberite dobro izdelano, premišljeno darilo, ki odraža okus in želje vašega partnerja. Naložba v visokokakovostno darilo pomeni, da ga cenite, obožujete in spoštujete.

Darila za Valentinovo

Darila za Valentinovo

Razmišljajte zunaj okvirov

Pri izbiri darila za valentinovo bodite ustvarjalni in razmišljajte zunaj okvirov. Razmislite o edinstvenih ali nekonvencionalnih darilih, ki odražajo osebnost in interese vašega partnerja. Na primer, lahko organizirate piknik presenečenja v parku skupaj z njihovo najljubšo hrano in pijačo, rezervirate zasebni tečaj kuhanja, da se skupaj naučite nove kuhinje, ali organizirate noč opazovanja zvezd s teleskopom za astronomske navdušence. Košaro naj dopolnjuje še fantastičen darilni set.

Vključite osebno noto Valentinovemu darilu

Dodajte svojemu darilu osebno noto, da bo še bolj posebno in pomenljivo. Razmislite o vključitvi ročno napisanega sporočila, ki izraža vaša čustva, ročno izdelanega predmeta, izdelanega z ljubeznijo, ali majhne poteze, ki pokaže, da ste v predstavitev vložili premislek. Personalizirani dodatki dokazujejo vašo premišljenost in pozornost do detajlov, zaradi česar bo darilo še bolj nepozabno.

Ne pozabite na predstavitev darila

Predstavitev vašega darila lahko izboljša celotno izkušnjo in jo vašemu partnerju naredi bolj nepozabno. Vzemite si čas in darilo lepo zavijte ali pa ga predstavite na kreativen način, ki odraža trud. Uporabite lahko okrasni darilni ovoj, trakove ali pentlje, da dodate praznični pridih ali vključite elemente, ki se povezujejo s temo darila. Pozornost na predstavitev kaže, da ste vložili premislek in trud v to, da bi naredili trenutek poseben za vašo ljubljeno osebo.

Darilni seti in darilni boni vas lahko rešijo na Valentinovo

Darilni seti in darilni boni vas lahko rešijo na Valentinovo

Darilni bon vas bo rešil pred polomom

Tu ste, ker ste pozabili na Valentinovo, a na vašo srečo imamo rešitev in ideje za darila. Naslednji ideji bosta vaše odrešenje od poloma, ki bi sledil, če bi se 14. februarja pojavili praznih rok. A še pred idejami nekaj, kar vas bo zagotovo rešilo. To je darilni bon.

Vaši bližnji bodo sami izbrali, kaj jih resnično razveseli. Seveda govorimo o odraslih osebah, ki se zavedajo, da je težko slediti vsem zanimanjem. Še posebej, če pri moški populaciji govorimo o poznavanju kozmetike, kjer je potem darilni bon najboljše darilo za Valentinovo.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Darilni bon Notino omogoča več kot 50 tisoč daril, saj imajo pri njih več kot 55.000 izdelkov in 1.500 blagovnih znamk. Govorimo o parfumih, kozmetiki, ličilih, elektroniki, dišečih svečah in ostalih rečeh, kjer lahko moški naredi preveč napak. Z darilnim bonom bo vsakdo našel kaj zase.

Elektronski darilni bon vam bodo poslali po e-pošti v formatu PDF takoj po naročilu. Darila za vso družino bodo rešena v trenutku, saj so na voljo darilni boni v vrednosti 25, 50, 75 in 100 evrov. Sami izberete vrednost, kako bo darilni bon izgledal in tekst, ki ga boste priložili. Tu ste lahko izvirni, kar Valentinovo že skoraj zahteva od vas.

Valentinovo je najbolj romantičen dan v letu, zato morajo biti darila izbrana skrbno

Valentinovo je najbolj romantičen dan v letu, zato morajo biti darila izbrana skrbno

Darilni seti za Valentinovo so odlična izbira

Darilni seti so z razlogom eno najboljših daril za Valentinovo. Njihov sloves je sicer nekoliko zapadel, saj so včasih izbira tistih, ki so pozabili na svojo ljubljeno osebo, ne sme biti tako. Darilni set je lahko izjemno, prekrasno in nadvse čudovito darilo, če je izbrano na pravi način in namenjeno pravi osebi. Se sploh zavedate, kako raznolik je razred darilnih setov, med katerimi lahko izbirate? Včasih si je nemogoče zamisliti, zato vam bomo predstavili le nekaj idej.

Darilni seti za ženske, ki bodo navdušili ljubiteljico kozmetike, makeupa, higiene in urejene podobe

To je nekaj naših izbir, na spletni strani Notino pa najdete še več darilnih setov za ženske:

 • Darilni set (za lepe lase in kožo) za ženske Orofluido
 • Darilni set maske za spanje in čepkov za ušesa Beige
 • Darilni set za ženske Calvin Klein Euphoria
 • Potovalni darilni set za ženske Sol de Janeiro
 • Darilni set za žense Dolce&Gabbana The One

Tu pa so še darilni seti za pare, ki bodo popestrili Valentinovo in druge dneve v letu.

Darilni seti za ženske

Darilni seti za ženske

Darilni seti za moške, saj si tudi oni zaslužijo nekaj razvajanja

To je nekaj naših izbir, na spletni strani Notino pa najdete še več darilnih setov za moške:

 • Darilni set za moške Cuba Original
 • Darilni set za moške Old Spicer Whitewolf Witcher Set
 • Darilni set za brado Percy Nobleman
 • Darilni set (za telo in lase) za moške Bohemia Gifts
 • Darilni set za moške Hugo Boss

Tu pa so še darilni seti za pare, ki bodo popestrili Valentinovo in druge dneve v letu.

Darilni seti za moške

Darilni seti za moške

Darilni seti za dom, saj se v njem ustvarjajo spomini

To je nekaj naših izbir, na spletni strani Notino pa najdete še več darilnih setov za dom:

 • Darilni set Yankee Candle
 • Darilni set ipuro
 • Darilni set Baobab Collection
 • Darilni set Woodwick
 • Darilni set Ashleigh & Burwood London
Darilni set za dom

Darilni set za dom

Avtor: Nadlani.si, FOTO: pixabay.com, notino.com

35
320 SEK