Je Salma Hayek napovedala vrnitev priljubljenega modnega trenda?

12. mar. 2024, ob 11.11
5
130 SEK

Potem, ko smo na milanskem tednu mode videli Salmo Hayek najprej v Guccijevih sandalih s platformo, zdaj pa še v videzu škornjev s platformo za predstavitev kolekcije jesen zima 2024 Bottega Veneta, smo lahko skorajda prepričani, da bodo platforme ob prihodu pomladi postale stalnica naših garderob. Se torej vrača modni trend visokih platform?

Mehiška igralka je na milanskem tednu mode blestela v spremstvu moža, poslovneža Françoisa-Henryja Pinaulta. Italijanska prestolnica mode je torej postregla z novimi vpogledi v prihajajoče pomladne kolekcije, tam pa so se seveda zbrale tudi svetovno znane osebnosti, ki na takšnih velikih dogodkih seveda nikoli ne smejo manjkati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by salmahayek (@salmahayekonline)

Živalski vzorec in črni škornji s platformo

57-letna igralka je bila videti spektakularno v krilu z živalskim vzorcem, ki je postalo glavni kos njenega outfita, ki ga je kombinirala s črnimi škornji s platformo, svetlo črnim puloverjem s kratkimi rokavi in ​​trenčkotom, ki ga je nosila ob prihodu. Valoviti lasje in smokey eye trend ličenja so bili pika na i za šik in brezčasen videz, s katerih je Salma nedvomno navdušila.

Protagonistka filma ‘Frida’ ve, kako nositi trenutne trende, tako da so videti prefinjeni in brezčasni, in nam pokaže, kako so platforme idealne za popestritev našega videza kadar koli v dnevu. Poleg tega so to nedvomno slogi, ki jih slej ko prej posnemajo tudi drugi umetniki ter ostali oboževalci.

Kje zobozdravstvene storitve rušijo rekorde v cenah?
Ali ste vedeli, da so lahko cene za enako zobozdravstveno storitev v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji različne tudi do skoraj 3-krat? Pri izbiri pravega zobozdravnika ni samo strokovnost tista, ki šteje – pomembna je tudi cena. Primerjava cen za zobne prevleke, mostičke, implantate in zobne aparate lahko razkrije presenetljive razlike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by salmahayek (@salmahayekonline)

Živalski vzorec, ki se je v trend vrnil lani, pa nedvomno dokazuje, da ga lahko nosimo v kombinaciji s klasičnimi kosi oblačil, kot je Salmino midi krilo, za manj tvegan videz, a enako privlačen na pogled. Ta potisk je glamurozen tako pozimi kot poleti in ga je mogoče vključiti v večino stilov, prav tako lepo pristoji vsaki ženski postavi.

Italijanski teden mode v Milanu se je že končal, se pa oboževalci vsekakor že noro veselijo naslednjega, ki v bistvu trenutno že poteka v Parizu. Modna karavana se je tako preselila iz italijanske prestolnice mode v pariško, oz. lahko mirno rečemo, da se je preselila v svetovno prestolnico mode. V Parizu se tako prestavljajo naslednji modni trendi, ki jim bomo oboževalci mode lahko sledili v tekočem in naslednjem letu.

Zagotovo je zanimivo spremljati dogajanje okoli modnega oblikovalca, ki ga je Salma Hayek izbrala za svojo modno opravo za obisk milanskega tedna mode. Predstavnik Bottege Veneta je dal namreč jasno vedeti, da je čar v podrobnostih in razkošje v kakovosti njegovih oblačil. Za najnovejšo kolekcijo vrhnja oblačila vključujejo zaobljena ramena, usnjene trenčkote, plastenje v obliki želvic in srajc, pri oblekah pa je kot glavi okras izbral resice.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram

5
130 SEK