Katera pasma psov se ujema z vašim horoskopom?

10. apr. 2024, ob 07.56
Posodobljeno pred 1 mesecem
38
150 SEK

Ko se odločimo za psa, je zelo pomembno, da se pred tem dobro pozanimamo o lastnostih posamezne pasme. Glede na priporočila astrologov naj bi se vsako astrološko znamenje najbolj ujemalo z določeno pasmo psa. Preden pa se dokočno odločite za hišnega ljubljenčka, vseeno dobro preverite in razmislite, ali resnično ustreza vašemu življenjskemu slogu.

OVEN – nemški ovčar

Znamenja oven bodo našla veliko skupnega z nemškim ovčarjem, ki je znan po visoki inteligenci in osredotočeni osebnosti. Ta pes je tudi prijazen in zvest, poleg tega, da pogosto pomaga pri številnih pomembnih opravilih. Vedno vedo, kaj hočejo, in najdejo način, da to tudi dosežejo.

BIK – lovski pes

Lovski psi so vedno mirni in sproščeni, poleg tega, da dolgo dremajo, se ti prikupni psi izogibajo stresu z umirjenostjo in so včasih nekoliko trmasti. Vendar pa so tudi zelo zvesti in očarljivi, čeprav niso preveč navezani na lastnika.

DVOJČKA – jack russel terier

Dvojčki imajo zelo živahne osebnosti in radi komunicirajo. Njihove zabavne in radovedne osebnosti so podobne vedenju russell terierjev, ki so tudi zelo neodvisni, optimistični, prijazni in samozavestni.

RAK – škotski ovčar

Ko pomislite na pasmo škotski ovčar, je edina stvar, ki pride na misel, njihov sladek in prijeten obraz. Tako kot znaki raka so tudi ti psi zelo empatični in lahko zaznavajo čustva svojega lastnika ter po potrebi pokažejo svojo intuicijo in ljubečo stran.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

LEV – zlati prinašalec

Levi, znani po svojih prijaznih značajih, so naravni voditelji in vedno izžarevajo samozavest. Tako kot zlati prinašalci, ki so vedno glavni junaki in tudi neznancem ponudijo svoj največji nasmeh.

DEVICA – miniaturni pudelj

Miniaturni pudlji so neverjetno pametni in elegantni, vedno izrazijo svoje pritožbe in dosežejo svoje. Izjemno naklonjeni so devicam, pomagajo jim lahko pri doseganju ciljev.

TEHTNICA – havanski bišon

Ta očarljivi kuža bo vsakomur pričaral nasmeh. Havanci so znani po svoji ljubeči in živahni osebnosti, saj se vedno igrajo in sklepajo prijateljstva. Tako kot znamenja tehtnice, ki razumejo pomen sklepanja novih prijateljstev in povezovanja z drugimi.

ŠKORPIJON – basenji

Skrivnostni mladiček za skrivnostno zodiakalno znamenje. Ti psi so zelo neodvisni in zadržani, tako kot znamenja škorpijona. Ta pasma je tudi graciozna in odmaknjena ter komaj kaj laja.

STRELEC – sibirski haski

Znamenja strelca in sibirski haskiji imajo eno skupno stvar; so zelo pustolovski in radovedni. Ti energični in veseli mladički se odlično ujemajo s strelci, ki so zelo karizmatični in radi raziskujejo nove stvari.

KOZOROG – bernski planšar

Kozoroge opisujejo kot delavne, močne, umirjene in usmerjene v svoje cilje, kar velja tudi za bernskega planšarja, ki se razume z vsemi in se zlahka prilagodi različnim okoljem ter pokaže svojo eleganco in uravnovešenost.

VODNAR – shiba inu

To neodvisno in uporniško znamenje se odlično ujema s psom pasme shiba inu, ki je znan po tem, da je pameten in malce trmast, pa vendar svojim lastnikom pokaže svojo zvesto stran.

RIBI – kavalirski španjel kralja Charlesa

Občutljiv in empatičen pes, tako kot znamenja rib. Ta pasma psov vas bo zlahka razumela in se prilagodila vašemu življenjskemu slogu, ne glede na to, ali ste aktivni ali radi dolgo dremate, bodo posnemali vašo osebnost in pokazali, kako graciozni in prikupni so.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Pixabay

38
150 SEK