Manekenka 18+: Da je moški z mano, mora zaslužiti vsaj 190.000 evrov na leto

1
100 SEK

Tako imenovana 18+ manekenka Chloe L’Amour ima jasna pravila za moške, s katerimi hodi. Najpomembnejše je, da morate zaslužiti najmanj 190 tisoč evrov na leto, sicer vas Chloe niti ne upošteva, piše Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe L’Amour (@justchloeofficial)

Pravi, da je to številka, ki jo zasluži z ustvarjanjem vsebin na družbenih omrežjih, zato enak zaslužek pričakuje tudi od svojega partnerja. »Ne prihajam iz bogate družine, mene in mojo sestro je vzgajala mati samohranilka. Zato mi je pomembno, da ima moški primerno plačo,« je dejala. Poleg plače, pravi, so ji pomembni tudi čustvena inteligenca, higiena in to, da se partner dobro poljublja. Prav tako mora biti pošten in se ne sme preveč zabavati in hoditi ven. Dodala je, da išče nekoga, ki je ‘samozavesten, neodvisen, pameten, duhovit, duhoven, motiviran, razumevajoč, neobsojajoč, spolno izkušen in nekdo, ki se je pripravljen učiti od nje.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe L’Amour (@justchloeofficial)

Koliko denarja lahko zaslužimo s platformo OnlyFans?

Dejstvo je, da je spolnost ena izmed tistih, ki se najbolj prodaja, zato je normalno, da menite, da je to lahko dober način zaslužka. Vendar ni tako enostavno, kot se zdi (še posebej, če nimate dobrega telesa ali ste znani). Kot ustvarjalec vsebin denar lahko zaslužite na tri načine:

Naročnina: Te so običajno med  4.99  in največ 49,99 dolarjev.

Plačilna sporočila: možnost, da vam oboževalci pišejo ali vas celo prosijo za personalizirane stvari. Nekatera od teh sporočil lahko stanejo do 100 dolarjev.

Nasveti: denar kot donacije, ki vam jih ponudijo, ker se vam želijo zahvaliti za vsebino. Največ, kar lahko namenite, je 200 dolarjev.

Najboljši robotski sesalnik in zakaj si ga boste želeli

Od vseh teh načinov pritoka denarja ustvarjalci prejmejo 80 %, medtem ko platforma obdrži 20 % glede na napotitve, podporo, gostovanje, obdelavo plačil … Na mesec lahko zaslužite naprimer  nekaj več kot 7000 dolarjev, a  zvezdniki so medtem že podirali rekorde podirali rekorde. Porno zvezda Belle Thorne je naprimer samo v enem tednu na družbenem omrežju zaslužila več kot dva milijona dolarjev (od tega en milijon v 24 urah).

N. D.; Foto: Instagram/justchloeofficial

1
100 SEK