Najbolj nadležna znamenja zodiaka: znajo biti neverjetno naporna

23. jun. 2024, ob 07.58
332
200 SEK

Preverite, ali ste po tem seznamu med najbolj nadležnimi znaki zodiaka. Znaki so razvrščeni od najmanj do najbolj tistih, ki nas najbolj iritirajo.

Kozorog
Kozorogova osredotočenost na praktičnost in učinkovitost je lahko videti zlobna, vendar ne dobijo zadovoljstva, če prizadenejo druge. Kozorogi se ukvarjajo z dolgoročnimi rezultati, zato, če morajo biti nekoliko kruti, da zagotovijo produktivnost in varnost, tega ne jemljite osebno. Pod to nepopustljivo zunanjostjo se skriva zaupanja vredna duša, ki vam je pripravljena ostati ob strani za vedno.

Lev
Lev se ne more izogniti pozornosti, vendar to ni zaradi sebičnosti. Res jo potrebujejo, pa tudi pohvale, da so srečni. Lev ima veliko srce, v katerem je dovolj prostora za vse. Ko bodo njegove potrebe izpolnjene, se bodo zelo potrudili, da bodo vsi drugi dobili enak čas na odru.

Tehtnica
Tehtnice se lahko zdijo nekoliko nagajive. Namesto globljih vezi in čustev iščejo velike zabave in bleščeče predmete. Tehtnice so zagovornice ravnovesja in lepote in bodo vso svojo energijo posvetile temu, da bodo ljudje okoli njih imeli mirno in udobno okolje.

Rak
Rak je nekoliko živčen in se pogosto zatakne v svojih čustvih. Rak je tudi močno navezan na družino in tesne prijatelje in se ne bo ustavil pred ničemer, da bi tistim, ki jih ljubi, zagotovil vse, kar potrebujejo. Če mu daste vedeti, da resnično opazite in cenite vse, kar počnejo, bo le še naprej našel nove načine, da vas osreči.

Ortodont na napotnico: kako izbrati pravega ortodonta za vašega otroka
Ortodontska oskrba je ključen člen pri zagotavljanju zdravega in lepega nasmeha, še posebej pri otrocih in mladostnikih. Kako hitro do ortodonta na napotnico, katere so prednosti ortodontske oskrbe

Bik
Bik je teritorialen in zaščitniški do vseh in vsega, kar jim je drago. Bik je zanesljiv in zaupanja vreden. Z Bikom se ni prepirati, ko se nekaj odločijo. Še dobro, da je njihova naravna zdrava pamet običajno na dobri poti.

Vodnar
Vodnarjem je zelo mar za toliko stvari – resnično si želijo, da bi bil ves svet boljši kraj za vse. Na žalost Vodnar vidi stvari samo v velikem obsegu. Imajo odličen odnos s človeštvom, ko pa pride do povezovanja s posamezniki, Vodnar postane oddaljen in nemogoč. Če vam je to preveč dolgočasno, preprosto odidite in poiščite nekoga drugega – Vodnarju ne bo slabo. Sploh ne bodo opazili.

Strelec
Strelec je zabaven. Z njim ni nikoli dolgčas in čeprav je nekaj časa super, se kar ne ustavita. So odprti, pošteni in vedno iščejo naslednjo veliko idejo in avanturo. Poskušajo vzdrževati odnose s tistimi, ki jim je mar, a če jim ne morete slediti, boste zapostavljeni.

Škorpijon
Škorpijon je na slabem glasu. Gre za eno najbolj nadležnih znamenj – so skrivnostni, manipulativni in dramatični. Toda Škorpijon pozna stvari in jih lahko uresniči. Da bi se jim približali, je potrebno delo. Kot bitje, po katerem so poimenovani, se jim morda ne boste želeli preveč približati. A če boste z njim ravnali spoštljivo in jasno postavili lastne meje, bo postal eden vaših najdragocenejših zaveznikov.

Devica
Najbolj napeto znamenje. Device so obsesivne, izbirčne in krhke. Ponavadi so cinične in pesimistične, ker si ne morejo kaj, da ne bi opazili vsega, kar bi lahko šlo narobe. Devica pa res želi pomagati. Radi delajo sezname in organizirajo stvari. Če čutijo, da jih drugi poslušajo in naredijo potrebne spremembe, se bodo sprostili in jim pokazali svojo nežno, zabavno plat.

Oven
Ovni preprosto točno vedo, kako želijo, da stvari potekajo, in kako to narediti ne glede na vse. Oven je vodja ali samotar, nikoli sledilec. Čeprav se to sprva zdi občudovanja vredno, hitro postane dolgočasno, ko se vsaka malenkost spremeni v veliko bitko.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Dvojčka
Dvojčka vam nikoli ne bosta povedala, kaj si v resnici mislita, ker niti Dvojček ne ve, kaj Dvojčka v resnici mislita. Svojo osebnost prilagajajo iz trenutka v trenutek, da bi bili čim bolj privlačni vsem, ki jih srečajo. Nikoli ne morete biti prepričani, ali vam kažejo svojo pravo podobo ali pa vas le poskušajo pretentati.

Ribe
Ribe so razglašene za najbolj nadležno znamenje v Zodiaku. Z nežno naravo, dobrimi nameni, velikimi sanjami …, je to problem. Ribe pozabljajo, da vsi stvari ne čutijo tako globoko in pošteno kot one. Odprejo se vsakomur in so vedno presenečeni in zlomljeni, ko so prizadeti. Ker je svet Rib zgrajen na njihovih krhkih čustvih in fantazijah, potrebujejo nenehno podporo prijateljev in družine, ki so enake žalostne zgodbe slišali že velikokrat, piše YourTango.

N. D.; Foto: Shutterstock

    332
    200 SEK