Nasmeh je pol zdravja. Naročite se na BREZPLAČNI zobozdravstveni pregled.

18. nov. 2022, ob 13.01
Posodobljeno pred 9 dnevi
28
150 SEK

Tudi če so vaši zobje beli in čisti, dlesen rožnata in zdrava in trenutno ne občutite nobenega neudobja ali bolečine v ustih, to še ne pomeni, da ste popolnoma brez težav v povezavi z ustnimi tkivi in strukturami. Prav tako vas popolna higiena z uporabo ščetke, nitke in medzobne ščetke ne naredi imune na ustne bolezni.

V kolikor iščete zobozdravnika, ki bi uredil vaš nasmeh oz. vaše zobe in bi vam prav prišla pomoč, se lahko obrnete na DOKTOR 1A.

Uredite zobe za vedno

Doktor 1A je zdravstvena agencija, ki v Sloveniji in na Hrvaškem ocenjuje zadovoljstvo pacientov, hkrati pa svojim strankam ponujajo ekskluzivni 20% popust v kolikor se za poseg odločite pri enemu izmed njihovih izbranih 17 zobozdravnikov. Za svoje zobozdravnike garantirajo najnižjo ceno in zadovoljstvo, brezplačni prvi pregled in neboleč poseg. Vsem strankam podarijo tudi BON v višini 100€, če po posegu izpolnijo anketni obrazec o zadovoljstvu zobozdravnika.

Menjava zalivk (plomb), zdravljenje in beljenje zob, zobne prevleke, luske, zobni mostički in proteze, implantati ali zobni aparati,… vse to pri Doktor 1A zobozdravnikih dobite hitro, enostavno in ugodno, ter brez čakalnih dob! Možno plačilo do 48 obrokov.

Zakaj preko Doktor1A?

Doktor 1A je zdravstvena agencija, ki ocenjuje zadovoljstvo pacientov, s poslanstvom, da vsakemu najdejo pravega zobozdravnika. Zagotavljajo najboljše cene, ekskluzivne popuste pri izbranih zobozdravnikih, ter preverjene informacije o zadovoljstvu pacientov po opravljenih posegih.

Priporočajo zobozdravnike in ortodonte, s katerimi sodelujejo in ki po pričevanjih strank zagotavljajo strokoven in neboleč poseg, na podlagi predhodno pridobljenih anket o zadovoljstvu. Zobozdravniki paciente obravnavajo celostno, jim nudijo prvi brezplačni posvet, jim predstavijo načrt zdravljenja in pripravijo ponudbe, nato pa izvedejo neboleč poseg. Vsi zobozdravniki, ki jih imajo v naboru, namreč opravljajo posege brez bolečin.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Brezplačni prvi pregled in neboleč poseg

Izkušnje pacientov

Pacienti po opravljenem posegu izpolnijo anketo o zadovoljstvu zobozdravnika. Vse izkušnje so zelo pozitivne, spodaj si lahko preberete nekaj izkušenj:

“Pred prvim obiskom pri priporočenem zobozdravniku, nisem bila pri zobozdravniku približno 7 let. Imela sem ogromen strah in nezaupanje ker sem zaradi ene zobozdravnice izgubila 2 zoba. Od prvega obiska smo se razumeli, osebje je prijazno in najbolj od vsega je to, da za vsaki drugačen poseg imate drugega zobozdravnika, se pravi da so vsi specializirani za eno stvar. Pri njih sem že dobra 4 leta pri njih in sem tudi svojemu možu posredovala podatke od Doktor 1A, tako da je tudi on izkoristil 20% popusta ki jih podari Doktor 1A. Za konec lahko samo rečem da za svoje zdrave zobe in lep nasmeh nikoli ni nič preveč drago.”

“Zobozdravniki in asistentke so bili zelo prijazni, razumevajoči. Vsi posegi so bili brez bolečin in strahu. Z končnim rezultatom sem zelo zadovoljna.”

“S partnerko oba obiskujeva zobozdravstveno kliniko, za katero sva slišala preko Doktor 1A. Njihova prijaznost je na vrhuncu, prav tako storitve. Super so! :)”

Želite urediti zobe ZA VEDNO?

Poiščemo vam ustreznega zobozdravnika ali ortodonta!

Izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste kar 11 neobvezujočih ponudb Doktor 1A preverjenih zobozdravnikov ali ortodontov v SLO in HR in uredili zobe za vedno:

 

    28
    150 SEK