Osebna izpoved Slovenke: “Najbolj vroči seks mojega življenja se je zgodil na tem mestu”

02. may. 2024, ob 12.01
Posodobljeno pred 7 dnevi
5
120 SEK

»Moja najbolj vzburjajoča spolna izkušnja se je zgodila na precej nepričakovanem kraju, in sicer na javnem mestu. Čeprav so romantični poskusi mojega fanta bili zelo prisrčni, njegova nagnjenost k nesrečam in neprijetnim situacijam pogosto vodi v smešne situacije, ki se kmalu izkažejo za nepozabne. Letos sva namreč na romantičnem vikend oddihu po spletu nesrečnih okoliščin pristala v hostlu, v sobi s šestimi ležišči, ki je gledala na mesnico – daleč od vrhunca romantike.

Najin program je vključeval obiske različnih znamenitosti, med njimi tudi obisk priznanega wellness centra s termalnim bazenom na strehi. Kljub mrzlemu vremenu je bazen ponujal očarljiv pogled na celotno mesto. Seveda sva izkoristila priložnost in imela čudovit večer, čeprav so bili v centru istočasno še drugi gostje. Dejstvo, da sva sicer bivala v sobi s še štirimi ljudmi, je v meni vzbudilo strastno željo po fantu, saj so se dnevi vzdržanosti počasi pričeli kopičiti. To je bil še dodaten razlog, zakaj je večer v wellnessu bil res težko pričakovan. Nisva se mogla premagati in kmalu sva se prepustila strastem. Previdnost in navdušenje sta se prepletala, ko sva se zapletla v tančico erotike, pri čemer je bil vsak gib premišljen in previden, da naju drugi ne bi opazili.

Seveda sva hkrati morala paziti tudi na vodno gladino, ki se ob mojih gibih ni smela preveč spreminjati, da ne bi s tem zmotila ostalih prisotnih v bazenu. Kljub pomanjkanju tradicionalne predigre je bila izkušnja nedvomno čutna, vsak občutek pa je bil še dodatno poudarjen zaradi možnosti odkritja.

V vrvežu strasti so zavore popolnoma popustile, zdelo se je, kot da se je čas ustavil in kot da sva povsem sama. Najiniusklajeni gibi so bili vzpenjajoči in padajoči, kmalu so dosegli višek ekstaze, ki naju je oba pustil brez sape. Ko sva se ponovno zavedala, kje sva in kaj počneva, je vznemirjenost zaradi početja prepovedanega še narastlo in naju napolnilo s čutom vznesenosti. Kasneje, ko sem brskala po spletnih forumih in brala zgodbe ljudi, sem odkrila, da nikakor nisva bila edina, ki sva se prepustila čaru intime v bazenu, pa čeprav v njem nisva bila sama.

Kje zobozdravstvene storitve rušijo rekorde v cenah?
Ali ste vedeli, da so lahko cene za enako zobozdravstveno storitev v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji različne tudi do skoraj 3-krat? Pri izbiri pravega zobozdravnika ni samo strokovnost tista, ki šteje – pomembna je tudi cena. Primerjava cen za zobne prevleke, mostičke, implantate in zobne aparate lahko razkrije presenetljive razlike.

Četudi nepredvidene okoliščine pogosto zaznamujejo najinepustolovščine, naju takšni trenutki spomnijo na spontanost in naju napolnijo z življenjsko energijo. S prijetnimi spomini na najin pobeg sva nestrpno pričakovala prihodnje izlete in takonegovala vez, ki se je spletla med nepričakovanimi trenutki.«

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Unsplash

5
120 SEK