Podjetje Srečna leta: Toplina in skrb v domu vas in vaših najbližjih

12. jun. 2024, ob 12.15
Posodobljeno pred 16 dnevi
517
360 SEK

Podjetje Srečna leta, ki ga vodi prizadevna in srčna lastnica Elda Barbatovci, je sinonim za kakovostno in sočutno oskrbo na domu v Ljubljani in njeni okolici. Srečna leta se ponašajo z ekipo usposobljenih strokovnjakov, ki s svojo predanostjo in profesionalnostjo izboljšujejo življenja starejših in njihovih družin. Njihova misija je zagotoviti oskrbo na domu, ki ni le strokovna, ampak tudi sočutna, kar se odraža v vsakem vidiku njihovega dela.

Oskrba na domu

Oskrba na domu

Skrb z ljubeznijo in spoštovanjem

Elda Barbatovci, lastnica podjetja Srečna leta, je ustanovila podjetje z željo, da bi vsak starejši občan imel dostop do kakovostne oskrbe na domu, ki jim omogoča dostojanstveno in samostojno življenje v udobju lastnega doma. “Naša misija je zagotavljanje oskrbe na domu, ki ni le profesionalna, ampak tudi sočutna. Razumemo, kako pomembno je, da se starejši počutijo spoštovane in ljubljene, zato se trudimo graditi trdne in zaupanja vredne odnose z našimi uporabniki in njihovimi družinami,” pravi Elda Barbatovci.

Elda Barbatovci, lastnica podjetja Srečna leta, vodilna pri oskrbi na domu

Celovita oskrba na domačem pragu

Podjetje Srečna leta nudi širok spekter storitev oskrbe na domu, prilagojenih potrebam posameznikov. Njihova ponudba vključuje pomoč pri vsakodnevnih opravilih, osebno higieno, pripravo obrokov, spremljanje k zdravniku ter družabništvo. Posebno pozornost posvečajo vsem uporabnikom, saj verjamejo, da si prav vsak zasluži dostojanstveno in kakovostno oskrbo na domu, ne glede na zdravstvene izzive. Z vsakim uporabnikom posebej se dogovorijo za načrt oskrbe, ki je prilagojen njihovim potrebam in željam.

Ekipa strokovnjakov

Elda Barbatovci je zbrala ekipo predanih in strokovno usposobljenih oskrbovalcev, ki svoje delo opravljajo z ljubeznijo in skrbnostjo. “Naša ekipa je srce in duša podjetja. Vsak član našega kolektiva razume, kako pomembna je vloga, ki jo ima pri izboljševanju kakovosti življenja naših uporabnikov. Redno se izobražujemo in usposabljamo, da lahko nudimo najboljše storitve oskrbe na domu,” dodaja Elda. Ekipa je sestavljena iz medicinskih sester, socialnih delavcev in drugih strokovnjakov, ki imajo dolgoletne izkušnje na področju oskrbe starejših.

Okus poletja: 5 receptov za osvežilne limonade
S svojo bledo rumenkasto barvo, kiselkastim okusom in pravo zakladnico vitaminov limonada gasi žejo že veliko generacij. Današnji podatki kažejo, da sladkan sok limone najbrž izvira iz Azije, od

Zgodbe uspeha

Mnogi uporabniki storitev oskrbe na domu podjetja Srečna leta so izrazili svoje zadovoljstvo in hvaležnost za oskrbo, ki so jo prejeli. Ena izmed njih je gospod Janez, ki pravi: “Ko je Elda začela skrbeti za mojega očeta, se mi je odvalil velik kamen s srca, ker ima oče zdaj na voljo pomoč pri vsakdanjih opravilih in spremstvo na sprehodih. Poleg tega ima tudi bolj zapolnjene in organizirane dneve, kar je gotovo dobro. Še posebej pa sem hvaležen za Eldino pomoč, kadar oče zboli, saj bi sam zelo težko vse zorganiziral, poleg tega pa Elda veliko bolje pozna ljudi, ustanove in organizacije, ki se ukvarjajo s pomočjo starejšim in mi lahko svetuje, kaj je treba narediti.”

Starejša oseba stoji ob oknu, oblečena v majico z napisom "Srečna leta". Oskrbovalna ekipa podjetja Srečna leta ponuja kakovostno in sočutno oskrbo na domu za starejše v Ljubljani in okolici.

Oskrba na domu

Podjetje Srečna leta beleži še mnoge uspešne zgodbe, katerim ni konca.

Pristop, prilagojen vam

Srečna leta razumejo, da ima vsak posameznik edinstvene potrebe in želje. Zato se trudijo prilagoditi svojo oskrbo na domu tako, da ustreza specifičnim potrebam in življenjskemu slogu vsakega uporabnika. “Naš pristop je individualiziran in oseben. Skupaj z družinami in uporabniki se dogovorimo o načrtu oskrbe, ki najbolj ustreza njihovim potrebam,” poudarja Elda Barbatovci.

Poslanstvo in vrednote

Podjetje Srečna leta deluje na temelju močnih vrednot, kot so spoštovanje, sočutje, strokovnost in predanost. Njihovo poslanstvo je omogočiti starejšim, da preživijo svoja zlata leta v udobju in varnosti svojega doma, obkroženi z ljubečimi in skrbnimi oskrbovalci. Verjamejo, da je kakovostna oskrba na domu bistvenega pomena za ohranjanje dostojanstva in samostojnosti starejših.

Zadovoljni uporabniki oskrbe na domu

Storitve oskrbe na domu

Podjetje ponuja celovite storitve oskrbe na domu, ki vključujejo pomoč pri vsakodnevnih opravilih, kot so osebna higiena, oblačenje, hranjenje, in gospodinjska opravila. Poleg tega nudijo tudi spremljanje k zdravniku, organizacijo zdravniških pregledov in terapij ter družabništvo. Družabništvo vključuje preživljanje kakovostnega časa z uporabniki, kar lahko vključuje sprehode, igranje družabnih iger, branje knjig ali zgolj prijeten pogovor.

Sočutje in podpora pri oskrbi na domu – držanje za roke

Srečna leta se ponašajo s prilagodljivim in individualiziranim pristopom k oskrbi na domu. Vsak uporabnik ima svoje posebne potrebe, zato je pomembno, da je oskrba prilagojena posameznikovim željam in zdravstvenemu stanju. Skupaj z družinami pripravijo načrt oskrbe, ki vključuje vse potrebne storitve in podpira uporabnika pri ohranjanju samostojnosti in kakovosti življenja.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Ekipa Srečnih let se redno izobražuje in usposablja, da lahko zagotavlja najboljše možne storitve oskrbe na domu. Stalno spremljajo novosti in najboljše prakse na področju oskrbe starejših, kar jim omogoča, da so vedno korak pred drugimi in da svojim uporabnikom nudijo najnovejše in najučinkovitejše metode oskrbe. “Verjamemo, da je znanje ključ do kakovostne oskrbe. Zato se naši oskrbovalci redno udeležujejo izobraževanj in delavnic, kjer pridobivajo nova znanja in veščine,” pravi Elda Barbatovci.

Družbena odgovornost

Podjetje Srečna leta je močno vpet v lokalno skupnost in deluje z visoko stopnjo družbene odgovornosti. Sodelujejo z različnimi organizacijami, ki se ukvarjajo s pomočjo starejšim, ter aktivno prispevajo k ozaveščanju o pomenu kakovostne oskrbe na domu. Organizirajo tudi različne sestanke in delavnice za starejše ter predvsem njihove družine, kjer ponujajo nasvete in podporo pri iskanju najboljših rešitev za oskrbo na domu.

Starejši moški sedi za mizo, pije kavo in uživa sladico. Podjetje Srečna leta nudi storitve oskrbe na domu, ki vključujejo pomoč pri prehranjevanju in družabništvo, kar prispeva k boljši kakovosti življenja starejših.

Druženje v sklopu oskrbe na domu

Uporabniška izkušnja

Elda Barbatovci in njena ekipa se zavedajo, kako pomembna je pozitivna uporabniška izkušnja pri oskrbi na domu. Zato se trudijo, da je vsak stik z uporabniki prijeten in podporen. “Naš cilj je, da se naši uporabniki počutijo kot del družine Srečnih let. Vsak dan se trudimo, da jim zagotovimo oskrbo, ki ni le strokovna, ampak tudi polna ljubezni in topline,” pravi Elda.

Srečna leta ne nudijo le oskrbe na domu za starejše, ampak tudi veliko podporo njihovim družinam. Zavedajo se, da je skrb za starejše lahko zahtevna in stresna, zato ponujajo svetovanje in pomoč pri organizaciji oskrbe, ter podporo v težkih trenutkih. “Družine naših uporabnikov so naši pomembni partnerji. Skupaj lahko zagotovimo najboljšo možno oskrbo za njihove ljubljene,” poudarja Elda Barbatovci.

Ekipa Srečnih let deluje kot velika družina, kjer se vsak član zaveda svoje pomembne vloge pri zagotavljanju kakovostne oskrbe na domu. Vsak oskrbovalec je skrbno izbran in usposobljen, da lahko nudi najboljše storitve. “Naši oskrbovalci so srce in duša podjetja. Njihova predanost in skrbnost sta tisto, kar naredi Srečna leta tako posebna,” pravi Elda.

Starejša gospa s klobukom v roki drži šopek rož in se smeje. Podjetje Srečna leta nudi oskrbo na domu, ki omogoča starejšim, da živijo srečno in izpolnjeno življenje v udobju lastnega doma.

Podjetje Srečna leta pod vodstvom Elde Barbatovci je pravi zgled kakovostne in sočutne oskrbe na domu v Ljubljani in njeni okolici. Njihova predanost, strokovnost in ljubezen do dela se odražajo v vsakem vidiku njihovega delovanja. S svojimi celovitimi storitvami, individualiziranim pristopom in podporo družinam, Srečna leta omogočajo starejšim dostojanstveno in samostojno življenje v udobju lastnega doma. To je podjetje, ki resnično živi svoje vrednote in misijo, da bi vsak starejši občan imel dostop do kakovostne oskrbe na domu.

Če želite izvedeti več o kakovostni in sočutni oskrbi na domu, ki jo nudi podjetje Srečna leta, obiščite njihovo spletno stran. TUKAJ boste našli kontakt in podrobne informacije o tem, kako lahko pomagajo vam in vašim bližnjim. Skupaj lahko poskrbimo za dostojanstveno in samostojno življenje starejših v udobju njihovega doma.

Priprava: NaDlani

GALERIJA SLIK OSKRBE NA DOMU PODJETJA SREČNA LETA:

517
360 SEK