Po darilo za prazničen marec v ALEJO

05. mar. 2024, ob 14.54
Posodobljeno pred 2 mesecema
12
100 SEK

V marcu, prvem pomladnem mesecu, ko se narava prebuja iz zimskega spanca in vse oživi, ženske v Sloveniji praznujejo kar dva praznika, saj so neverjetne osebe. So močne, pametne in iznajdljive. So strastne, pogumne in velikodušne. So lepe in pametne. Dajejo življenje, ljubezen, spoštovanje, hvaležnost in verjamejo v druge. Dan žena in materinski dan sta idealen čas, ko se jim lahko zahvalimo s pozornostjo, ki jo boste našli v rožnato obarvani in s cvetjem odeti ALEJI, kjer so pisane cvetlice preplavile hodnike nakupovalne destinacije. Letošnja popestritev pisanega travnika je roza medvedek, ki je odlična točka za fotografiranje. Na dan žena čaka predstavnice nežnejšega spola posebno dišeče presenečenje.

Na dan žena v ALEJI predstavnice nežnejšega spola čaka posebno dišeče presenečenje

Pogosto ženo, hči, sestro ali mamo obdarimo s cvetjem. Želite vašo drago presenetiti z dišečimi rožami ali prikupno lončnico? V prodajalni Interspar in cvetličarni Gardenia vas pričakujejo s pestrim izborom le-teh. Želite vaši mami polepšati materinski dan in jo razvajati s sladkimi pregrehami? V Čokoladnici Cukrček, kavarni Zvezda ali Teti Fridi se police šibijo pod sladko ponudbo. Si tudi vi želite, da bi vaša izbranka imela zapestnico s srčkom v različnih barvah, uhane, obeske ali kakšen drug simbol ljubezni? Nakit je vedno dobra izbira, ki ga najdete v prodajalnah Sten Time, Pandora, Slowatch ali Zlatarna Celje. Če bi radi podarili parfume, najdete najboljše v prodajalnah Müller in L’Occitane, knjižni ljubitelji pa lahko izbirajo med bogato literaturo in knjigami iz Mladinske knjige. Morda je za praznike primerna tudi rdeča pižama z belimi srčki? Veliko jih najdete v ekskluzivnih prodajalnah spodnjega perila, kot so Lisca, Calzedonia in Intimissimi.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Praktično darilo je tudi Desetak. Z njim si bo vaša partnerka izbrala pravo darilo zase, saj ima na voljo kar 450 trgovin ter tako pričarala svet brezskrbnih nakupov in lepe spomine. Za nakup in več informacij obiščite spletno stran www.desetak.si.

Vir in foto: ALEJA

12
100 SEK