Poroka na prvi pogled: Andreju popustile zavore, ostro nad Ireno

30. maj. 2024, ob 14.22
Posodobljeno pred 25 dnevi
72
100 SEK

Sezona šova Poroka na prvi pogled je dosegla svoj vrhunec, ko sta zadnja dva para sprejela končne odločitve o svojih razmerjih. Medtem ko sta se Miha in Olga ter Jerneja in Marko že odločila o svojih nadaljnjih poteh, sta se tudi Andrej in Irena poslovila s precejšnjo mero napetosti in zamer.

Andrej in Irena: Konec brez milosti

Že pred zadnjim srečanjem je Andrej prijatelju potožil, da ni prejel tistega, kar je pričakoval od eksperimenta. Povedal je, da mu je Irena v enem mesecu pripravila le juho in sladico ter razkril, da je izvedel za njeno prevaro moža, s katerim kljub vsem travmam preživlja praznike. Irena je medtem dejala, da je v treh tednih z Andrejem podoživela svoj 20-letni zakon in se mu skušala odpreti, a tega Andrej zaradi vpliva drugih sploh ni opazil.

Na poti do Irene je Andrej brez zadržkov udaril po njej, pri čemer je omenil tudi intimne težave, s katerimi se je soočala v prvem tednu. Ko sta se končno srečala iz oči v oči, je Andrej prebral svoje pismo. V njem je navedel, da je v eksperimentu pričakoval spoznati sorodno dušo, a je namesto tega dobil žensko, ki je bila večinoma vzrok za slabe trenutke. Kritiziral je Irenino gospodinjsko sposobnost in jo obtožil, da je zanj bila slaba žena.

Irena se na Andrejeve besede ni pretirano ozirala. Njegov govor je označila za neprimernega in ga označila za “bumbarja”. Ko je prišla na vrsto za svojo izpoved, je povedala, da je eksperiment zanjo pomenil priložnost za spoznavanje nekoga posebnega, vendar je bila nad Andrejem razočarana. Zahvalila se je za razsvetlitev, saj sedaj točno ve, česa v življenju noče in kakšnega moškega noče. Na koncu je na tla vrgla svoje pismo.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Andrej je na Irenino reakcijo odgovoril, da ga ni prizadela in jo označil za primitivno. Prepričan je, da Irena potrebuje psihiatrično zdravljenje.

Sezona šova Poroka na prvi pogled je tako zaključila s kombinacijo ljubezni in zamer, kjer so se nekatere vezi okrepile, druge pa se raztrgale do neprepoznavnosti.

72
100 SEK