Serena Williams izdala svojo znamko ličil

22. may. 2024, ob 11.00
2
130 SEK

Američanka Serena Williams je teniška legenda in podjetniška sila v svetu lepote. Njen najnovejši podvig, WYN BEAUTY, je več kot le še ena znamka ličil. To je Serenina predanost izražanju, uspešnosti in angažiranosti. Po besedah ​​upokojene športnice je njeno podjetje zasnovano tako, da slavi individualnost in ponuja čista, visoko zmogljiva ličila za vse tipe kože.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

WYN BEAUTY za najboljšo različico sebe

Serenina pot do ustvarjanja svoje linije ličil izhaja iz njenih osebnih izkušenj profesionalne športnice in zaposlene matere. Ker je bila ves čas v gibanju, je potrebovala ličila, ki bi zdržala stroge urnike, hkrati pa pustila, da njena koža diha. Ta potreba po tem je rodila vizijo: “Ličila, ki se premikajo z vami in vam dajejo moč, da ste vsak dan najboljša različica sebe.”

“Zelo sem navdušena, da svetu predstavljam WYN BEAUTY,” je ponosno povedala Serena. ”Zame je bila lepota vedno samo izražanje in sposobnost stopiti v najboljšo različico sebe. V svoji karieri sem vedno iskala ličila, ki so izgledala dobro po več urah na igrišču, sama mešala izdelke in ustvarjala svoje formule, medtem ko sem potovala po svetu,” je dodala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WYN (@wyn)

Ko sem se razvijala in ostala aktivna tako na igrišču kot izven njega, sem potrebovala izdelke, ki bi jih lahko nanesla ob 7. uri zjutraj pred celodnevnim srečanjem, preživljanjem časa s svojimi otroki, časom za stvari, ki jih imam rada, in bi ob koncu dneva še vedno bile videti dobro,” je razložila ena najuspešnejših teniških igralk na svetu.

Kje zobozdravstvene storitve rušijo rekorde v cenah?
Ali ste vedeli, da so lahko cene za enako zobozdravstveno storitev v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji različne tudi do skoraj 3-krat? Pri izbiri pravega zobozdravnika ni samo strokovnost tista, ki šteje – pomembna je tudi cena. Primerjava cen za zobne prevleke, mostičke, implantate in zobne aparate lahko razkrije presenetljive razlike.

Serena verjame, da lahko vsak posameznik definira lepoto in uspeh. Vedno je uporabljala lepoto kot orodje za samo izražanje, od svojih zgodnjih dni s kitkami v perlah do svojega značilnega mačjega očesa in drznih izbir nohtov. S svojimi lepotnimi odločitvami daje močne vtise, ne da bi ob tem spregovorila eno samo besedo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WYN (@wyn)

Z WYN BEAUTY Serena razširja to filozofijo tako, da v vsak izdelek in odtenek vnese osebne afirmacije. Navdihnjena z afirmacijami, na katere se je zanašala pred svojimi tekmami, imena, kot so Brave, Momentum, Shinein Discover, odmevajo z etosom moči in posledično moči njene nove znamke.

Svoj lepotni projekt je oživela v sodelovanju s skupino Good Glamm Group, ki je znana po svoji zavezanosti inkluzivnemu mišljenju in k lepoti usmerjenim izdelkom. Izdelki blagovne znamke, oblikovani s čistimi sestavinami, ki ljubijo kožo, so veganski, neškodljivi in zasnovani tako, da ohranjajo kožo hidrirano, hkrati pa zagotavljajo visoko učinkovitost. Ponudba vključuje izdelke za obraz, ustnice in oči, ki zagotavljajo, da lahko vsak najde svojo popolno kombinacijo.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram

 

2
130 SEK