Slovenija dobila novo zdravilno pesem (ikaro) v slovenščini

24. maj. 2024, ob 09.27
Posodobljeno pred 24 dnevi
19
90 SEK

»Zdravilne pesmi posamezniku omogočajo globoko meditacijo in poglobitev vase na najgloblji način, popolno umiritev in pogled v prihodnost. S tem, ko je posameznik bolj povezan s sabo in s svojim telesom, je bolj umirjen, posledično tudi uspešnejši in bolj zdrav,« je zaupala diplomirana astrologinja, šamanka in pevka zdravilnih pesmi Gaia Asta. 

Kondorjev Ikaro je tako prvič zapela tudi v slovenskem jeziku. To je tudi prvi ikaro v slovenščini, Beli orel, kar predstavlja izredno zahtevnost. Pela je tudi ikaro Mia Pari Ashombano, ki pomeni zdravi moje telo, odnesi vse slabo in spremeni v dobro. »Večinoma so besedila ikarov v Shipibo jeziku. Gre za Picaflorsito, pesem kolibriju, ki predstavlja radost, zdravje in dobro misel ter ljubezen, ki se prenaša z znanjem kolibrija iz generacije na generacijo. Zadnja leta delam na tem, da bi Ikare poslovenila in vesela sem rezultata,« je dejala Gaia Asta, ki je do sedaj posnela že 15 ikarov, od tega sta dva v shipibo jeziku, ostali so v španščini in quechua in ter v sanskritu, ker so vse to tudi naše korenine.

Kot drugi novi ikaro, predstavljen sinoči, pa je Zmajev ikaro, ki je bil narejen prav za letošnje Zmajevo leto. Poje o tem, da zmaj razširi svoja krila in poleti svobodno do vseh kotičkov, ki še potrebujejo zdravljenje.

Zdravilni ikari prinašajo v posameznika notranji mir, omogočajo mu začutiti ljubezen v vseh odnosih in sprožijo nenasilno komunikacijo. Vsi nosimo v svoji genetiki (veliko) negativnih izkušenj, tragedij in žalosti. Zdravilni ikari nas vzpodbujajo k temu, da obudimo svoje sočutje in izstopimo iz prepričanj, ki so nam jih nehote predali predniki. Zdravljenje se začne znotraj nas, pri naših čustvih, mislih ter raste skozi oblikovanje zdravih in lepih odnosov. Poglobitev vase vam lahko omogoči, da ne sledite več negativnim čustvom, kot so jeza, žalost, sovraštvo, ljubosumje, nevoščljivost, ampak se lahko odprete in v ospredje postavite pozitivna čustva in ljubezen.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Priprava: NaDlani

19
90 SEK