Stanovanja Trebnje: oddih od mestnega vrveža

23. jul. 2019, ob 11.51
Posodobljeno pred 16 dnevi
57
200 SEK

Dobre pol ure vožnje v jugovzhodni smeri stran od prestolnice se med Grosupljem in Novim mestom nahaja prikupno manjše mesto Trebnje, postavljeno v osrčje narave. V tem mestu z nekaj tisoč prebivalci lahko najdete dom v popolnoma novo zgrajenem stanovanjskem objektu, ki bo svoja vrata odprl še pred nastopom jeseni, predvidoma konec avgusta. 

Iščete moderen in udoben dom z nizkimi stroški?

Če ste mlada družina z otroki in iščete domovanje izven mesta, kjer je življenje bolj prijetno za otroke, ali pa si preprosto želite živeti v bolj umirjeni skupnosti izven mesta in v bližini naravnih lepot Slovenije, je to popoln dom za vas. Točno v tem trenutku se na objektu vršijo še zadnja zaključna gradbena dela in dovršujejo detajli. Stavba bo predvidoma dokončana še pred koncem naslednjega meseca, zasnovana pa je bila z mislijo na trajnostni razvoj in ob uporabi okolju prijaznih rešitev ter kvalitetnih obstojnih materialov.

Stanovanja, prilagojena različnim potrebam

V stanovanjskem objektu, ki ga odlikujeta sodobna arhitektura, gradnja s predanostjo do podrobnosti, moderni videz ter funkcionalna razporeditev in dizajn, lahko najdete zelo različna stanovanja za prav vsakogar. V objektu se vsega skupaj nahaja kar 17 stanovanj, ki se med seboj razlikujejo tako po kvadraturi kot tudi cenovnem razredu in razporeditvi prostorov.

Tako lahko v stavbi najdete tako garsonjere, ki merijo 33 m2, kot tudi stanovanja za večje družine, ki merijo tudi do 120 m2. Cenovni razredi se prav tako gibajo v sorazmerju s kvadraturo. Najcenejša stanovanja z najmanj kvadratnimi metri so na voljo za le 81.000 eur, če pa iščete udobje in več prostora, lahko dobite tudi največja in najbolj luksuzna stanovanja po ugodni ceni 223.000,00 eur.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Nizki stroški ogrevanja in prijaznost do okolja

Ena izmed velikih prednosti projekta je tudi ogrevanje. Objekt je ogrevan s pomočjo že nameščene toplotne črpalke, ki je v tem trenutku eden izmed okolju in vaši denarnici najbolj prijaznih načinov ogrevanja. Toplotna črpalka namreč izkorišča naravno energijo elementov iz našega okolja, vode in zemlje, in jo s pomočjo medija – vode – prenaša v hišo. Tam jo s pomočjo električne energije pretvori v višjo temperaturo, ki je primerna za ogrevanje.

Toplotna črpalka je v tem trenutku eden izmed najboljših načinov ogrevanja, ker:

  1. skrbi, da bo vaš električni račun nižji zaradi prihranka pri ogrevanju;
  2. izkorišča obnovljive vire energije in tako skrbi za ohranjanje okolja.

Toplotna črpalka kljub svojim prednostim predstavlja začetno investicijo, zato je odlično, da je ta sistem že vgrajen v stanovanjski objekt v Trebnjem. Tako boste imeli tudi nizke stroške ogrevanja.

S pomočjo toplotne črpalke lahko pridobljeno energijo nato v svojem stanovanju uporabite za talno ogrevanje. Temperaturo lahko uravnavate s pomočjo termostatov, nameščenih v vsakem stanovanju.  Tla so obložena z materiali, ki ohranjajo toploto, to je s kombinacijo parketa in keramike.

Dobra toplotna in zvočna izolacija

Objekt je tudi dobro izoliran, tako da pridobljena toplota v mrzlih dnevih le težko uhaja ven, poleti pa je v stanovanjih prijetno hladno. Posamezna stanovanja med seboj ločujejo AB stene širine 25 cm, sama fasada pa ima kar 20 cm izolacije. Tudi PVC okna so dobro izolirana, tako v toplotnem kot tudi zvočnem smislu, saj je zasteklitev oken kar troslojna.

Dodaten plus je tudi to, da imajo stanovanja možnost vgradnje lokalnega prezračevanja.

Prednosti lokacije

Čeprav je Trebnje manjše mesto, poseduje vso potrebno infrastrukturo. V neposredni bližini stanovanjskega objekta lahko najdete tudi šolo, tako da je to odlična lokacija za šoloobvezne otroke. Objekt se poleg tega nahaja v bližini avtocestnega priključka.

Okrog stavbe bo dovolj zelenja v okviru urejene zelene površine, stanovanja pa vsa posedujejo dovolj naravne svetlobe zaradi velikih oken in prostornih balkonov, primernih za večerno posedanje.

Lahka dostopnost

Vsako stanovanje ima na voljo vsaj dve parkirni mesti, večja pa kar tri. Do svojega stanovanja se lahko povzpnete bodisi z dvigalom ali pa stopnicami, če želite dnevno delati na svojem kardiu. Lokacija objekta je v neposredni bližini Novega mesta in Grosupljega, Trebnje samo pa je od prestolnice oddaljeno le dobre pol ure vožnje z avtomobilom. Velik plus je tudi bližina avtocestnega priključka.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Vse informacije boste prejeli pri ga. Jožici iz podjetja Ažur, pokličete lahko na 031 610 644.

Izpolnite spodnji obrazec, preverite cene in razpoložljivost stanovanj ter se dogovorite za ogled:

    57
    200 SEK