To je letošnja idealna barva za pomladne nohte

16. mar. 2024, ob 11.15
22
150 SEK

Je elegantnega tona in nikoli ne gre iz mode. Ni več omejena samo na neveste in jo je mogoče nositi na tisoče načinov. Čeprav pomlad s seboj po navadi prinaša barvite spremembe, še posebej v primerjavi s hladno in turobno zimo, pa je letošnja ‘in’ barva pomladnih nohtov pravzaprav bela.

Če tudi sami spadate med tisto skupino nežnejšega spola, ki z manikiro rada sledi najbolj popularnim trendom v letu 2024, potem se boste zagotovo strinjali, da bo letošnja pomlad prinesla veliko spremembo glede izbora barve nohtov. Barviti ‘skittles‘ nohti, ki so postali modni leta 2021, so očitno že zdavnaj postali preteklost.

Čeprav pred nekaj leti bela manikira ni bila v modi, pa so se zdaj stvari spremenile in minimalizem v tem odtenku se sooča z drugimi bolj drznimi možnostmi, kot sta zlata francoska ali pastelna francoska manikira. Izkazalo se je, da ta poletna barva ni več omejena zgolj na neveste, na tradicionalno francosko manikiro, temveč predstavlja odlično možnost za popestritev vsakega videza tako pozimi kot poleti.

Kako pa to, da se je bela barva sploh vrnila med najbolj trendovsko barvo te pomladi? Bela je barva, ki izraža mir, čistost in čistost. Je ena izmed najbolj zaželenih barv, ker se z lahkoto kombinira s čisto vsakim modnim slogom in vsako starostjo.

Kje zobozdravstvene storitve rušijo rekorde v cenah?
Ali ste vedeli, da so lahko cene za enako zobozdravstveno storitev v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji različne tudi do skoraj 3-krat? Pri izbiri pravega zobozdravnika ni samo strokovnost tista, ki šteje – pomembna je tudi cena. Primerjava cen za zobne prevleke, mostičke, implantate in zobne aparate lahko razkrije presenetljive razlike.

Po tej barvi je veliko povpraševanja, ker je tako vsestranska in ponuja vse možnosti kombiniranja – z zlato za izviren slog, s srebrno za bolj klasičen in eleganten zaključek, z akvarelom za najbolj drzne uporabnice. Če želite, se lahko poigrate z več barvami, da dobite bolj zabaven in izviren dizajn.

Bela konica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by French Nails (@french_nail_design)

Največja klasika med izborom bele barve za nohte je nedvomno francoska bela konica. Našim rokam daje prefinjen izgled, ki se elegantno poda na praktično vsak slog oblačenja.

All white

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PALATE POLISH (@palatepolish)

Zraven klasične bele francoske konice so naslednja najbolj pogosta izbira beli nohti brez poslikav. Ta minimalističen pridih, ki ga beli nohti pustijo, izžareva umirjenost, ki v pomladnih dnevih prekinja zimsko sivino, ki bo počasi postala pozabljena. S tem izborom zagotovo ne morete zgrešiti.

Belo-siva kombinacija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evelyn Lim (@evelynlnails)

Tudi ta kombinacija bo letos očitno pogosta izbira za pomladne nohte, saj bodo tokrat v ospredju nežni, sivo beli toni brez pretiranih poslikav in dodanih biserčkov.

Bela z zemeljskimi packami

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PALATE POLISH (@palatepolish)

Čeprav se ti dve barvi skupaj največkrat pojavita pri francoskih nohtih z belo konico, pa bo letos priljubljen tudi drugačen slog. Takšen je na primer videz rjavkastih tonov na nohtu, ki rokam daje drugačen igriv izgled, ki pa še zmeraj zgleda precej minimalistično.

Bele bleščice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PALATE POLISH (@palatepolish)

Še en zanimiv izbor predstavljajo beli nohti, premazani s svetlikajočimi se bleščicami. Te bodo izgled vaših rok ponesle na nek višji, ekstravaganten nivo.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram  

22
150 SEK