To je vaša najgrša lastnost glede na horoskop

04. feb. 2024, ob 14.07
20
140 SEK

Ljudje smo različni in nihče ni popoln. Tudi, če imate nekoga še tako zelo radi, ima najbrž kakšno lastnost (ali več), ki vas pri njem zelo moti in si želite, da je ne bi imel. Astrologija pravi, da ima vsako horoskopsko znamenje določeno slabost, za katero mora posameznik paziti, da ga ne zaznamuje ali prevladuje v njegovem vsakdanu. Preverite.

Oven: agresija

Ovnova najslabša lastnost, ki jo težko nadzoruje, je agresivna narava. Postane lahko zelo trmast, odločen in nerazumevajoč, ko pride do doseganja lastnih ciljev. Močan temperament lahko izzove večjo jezo in agresivnost, ki slabo vpliva na okolico.

Bik: trma

Pri biku ljudi najbolj pogosto zmoti njegov trmast značaj. Čeprav so v znamenju bika ponavadi rojeni prijetni in mirni ljudje, pa jih je včasih zelo težko prepričati, da podvomijo v svoje trditve in vrednote. Ko bik v nekaj verjame, ne bo poslušal drugih perspektiv, prav tako ima lahko težave s priznavanjem lastnih napak.

Astrološki znaki, ki ne morejo nehati varati

Dvojčka: perfekcionizem

Dvojčki uživajo v lepih, dobrih in funkcionalnih stvareh, velikokrat si želijo, da bi bilo vse točno tako, kot so si zamislili. Včasih pa jim njihova težnja po popolnosti zakrije stvari in znake, ki v resnici pomenijo veliko več, in jih ne bi smeli zanemariti.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

Rak: manipulacija

Rakova največja slabost je, da hitro postane manipulativen, včasih hote, včasih nehote. Zna biti zelo prepričljiv, ko je treba nekaj doseči, četudi to pomeni, da nekoga izkoristi.

Lev: samovšečnost

Levom veliko pomeni mnenje drugih in želja po nenehnem izpostavljanju. Želijo si potrditve drugih, veliko dajejo na svoj izgled, status in nas splošno nase. Marsikomu se zaradi tega zdijo pretirano samovšečni in egoistični.

Devica: kritičnost

Devicam marsikdo očita, da so zelo stroge in kritične v vsakem pogledu v življenju. Zelo hitro sodijo in nenehno iščejo perfekcionizem.

Tehtnica: neiskrenost

Tehtnice velikokrat lažejo ali prikrivajo stvari samo zato, da se izognejo konfliktom in nestrinjanjem. Ne znajo se držati svojega mnenja in vrednot, želijo vsem ugajati in velikokrat niso iskrene niti s svojimi najbližjimi.

Ta astrološka znamenja imajo največ sreče v ljubezni

Škorpijon: posesivnost

Najslabša škorpijonova lastnost je pretirano posesivna narava, ki se hitro pokaže ravno v razmerjih. Škorpijon je zelo hitro ljubosumen, jezen, velikokrat neupravičeno.

Strelec: impulzivnost

Čeprav morda to ni nujno najslabša lastnost, se lahko včasih pokaže za katastrofalno, saj strelca pripravi do tega, da na lastno pest sprejema spontane odločitve, ki so včasih zelo slabe.

Kozorog: aroganca

Čeprav so v resnici kozorogi zelo delavni, ambiciozni in sposobni ljudje, pa jih lahko hitro prevzame arogantnost in občutek superiornosti, ki odvrača druge ljudi.

Vodnar: nezaupljivost

Vodnarji ponavadi zelo uživajo v lastni družbi in so samozadostni, zaradi česar včasih izpadejo nevljudno in nezainteresirano. Težko se odprejo drugim ljudem in jim začnejo zaupati, sja najbolj zaupajo ravno sebi.

Ribi: občutljivost

Ribe težko sprejemajo kakršnokoli kritiko, saj vse vzamejo preveč osebno in jih prizadene. V življenju zato doživljajo veliko razočaranj in celo anksioznosti ter imajo težave z nadzorovanjem svojih čustev.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Pexels

20
140 SEK