Tokrat bo v Cityparku vse noro – nor vikend

17. apr. 2024, ob 13.33
Posodobljeno pred 2 mesecema
9
90 SEK

Vabljeni ta petek, 19. aprila, in to soboto, 20. aprila, na noro zabavo, popuste in nagradne igre v največje nakupovalno središče Citypark. V več kot 120 trgovinah in lokalih boste lahko doživeli noro doživetje z izbranimi popusti in ugodnostmi. Seznam norih popustov bo že danes objavljen na spletni strani citypark.si. Da bo vzdušje še prijetnejše, boste vsi nakupovalci lahko sodelovali v nagradni igri »Cityparkov JACK«, kjer si boste z malo sreče priigrali povrnjen nakup. V sklopu nagradne igre bo podeljenih kar 2.500 € v darilnih bonih Desetak.

Kako do nagrad? Nagradna igra »Cityparkov JACK» bo potekala na glavni nakupovalni ulici v pritličju Cityparka v več terminih, v petek ob 17. in 19. uri ter v soboto ob 12., 17. in 19. uri.
Nakupovanje bodo z glasbenimi miksi popestril tudi Cityparkov DJ, hostese z darilci in plesalci. Nakupovalno destinacijo Citypark upravlja družba SES Spar European Shopping Centers, ki trenutno upravlja 31 nakupovalnih lokacij v Srednji, Južni in Vzhodni Evropi z najemno površino (GLA) več kot 850.000 kvadratnih metrov. SES je vodilni na trgu v segmentu velikih nakupovalnih destinacij v Avstriji in Sloveniji.

Z več kot 100 milijoni obiskovalcev na leto so trgovski partnerji v nakupovalnih središčih SES v letu 2022 ustvarili prodajo v višini 3,13 milijarde evrov. SES ponuja svoje znanje tudi na področjih razvoja projektov, vodenja gradnje, oddaje trgovinskih prostorov, upravljanja centrov in objektov kot tudi storitve za zunanje lastnike nakupovalnih destinacij. Nakupovalne destinacije SES so prejele že več domačih in mednarodnih nagrad za arhitekturo in oblikovanje, trajnostno, prometno načrtovanje in inovativno trženje. Nakupovalna destinacija ALEJA Ljubljana je leta 2023 prejela svetovno priznano nagrado ECSP Design and Development Award v kategoriji »Novogradnje nakupovalnih središč s površino od 15.000 do 45.000 kvadratnih metrov«. SES je del Skupine SPAR Österreich. Citypark je s 53.000 m 2 nakupovalnimi površinami največje nakupovalno središče v Sloveniji in je nosilec certifikata TÜV za sistem energetskega upravljanja po EN: ISO 50001. Dodatne informacije na https://www.citypark.si/ in www.ses-european.com.

To so kraji, kjer lahko opazujete najlepše sončne zahode na svetu
Sončni zahodi so ena tistih naravnih lepot, ki očarajo vsakogar. Ne glede na to, kolikokrat v življenju vidimo lep sončni zahod, ga je vedno prijetno videti in se ga nikoli ne naveličamo. Čarobn

Več informacij:

Citypark
Maja Vidmar, vodja marketinga
Telefon: 01 587 30 55
E-pošta: maja.vidmar@citypark.si

Agencija Andreja Jernejčič – Lin & Nil
Telefon: 01 547 65 18
E-pošta: info@jernejcic.si

9
90 SEK