Gradbeništvo Novo mesto: Zidarstvo Knez – Vaš zanesljiv partner pri gradnji

18. dec. 2018, ob 13.24
Posodobljeno pred 9 dnevi
47
230 SEK

Iščete dobrega gradbenika? Preverili smo gradbenike v kraju Novo mesto z okolico, ter našli zanesljivega gradbenika Zidarstvo Knez.

Cilj zgrajene hiše je, da se boste v njej dobro počutili, prav zato je vsak objekt zgrajen z mislijo na vas in na vaše želje. Zidarstvo Knez je podjetje z večletno tradicijo in usmerjenostjo v kakovost storitev. Nudijo celovito storitev pri vaši gradnji. Torej gradnjo do III. gradbene faze. V procesu gradnje vam tudi svetujejo in upoštevajo vaše želje. Delujejo na celotnem področju Slovenije, ukvarjajo se tudi z gradbeništvom v Novem mestu in ISO SPAN gradnjo.

Vsa zidarska dela na enem mestu – gradbeništvo Novo mesto

Gradnja vseh vrst stavb je glavna dejavnost Zidarstva Knez. Če iščete gradbenika k kraju Novo mesto z širšo okolico, so oni pravi naslov za vas.

Zidarstvo je najdaljši proces pri gradnji. Izvaja se postavitev posameznih konstrukcijskih elementov in le ti predstavljajo ogrodje objekta. Gradnja poteka v več gradbenih fazah. I. gradbena faza predstavlja začetek fizične gradnje objekta, po pridobitvi vse dokumentacije. I. gradbena faza zajema naslednja dela: pripravo terena in gradbišča, zakoličba, izkop gradbene jame, postavitev temeljev in temeljne plošče. V II. gradbeni fazi se postavi kletno ploščo, v kolikor je podkletitev v načrtu. Zidarstvo Knez izvaja gradnjo do vključno III. gradbene faze, kjer opravijo vsa konstrukcijska gradbena dela vseh etaž in podstrešja do samih krovskih del. Če iščete podjetje, ki se ukvarja z gradbeništvom v Novem mestu in v ostalih regijah po celotni Sloveniji, so oni pravi naslov za vas.

Majhne navade, ki vam bodo pomagale dvigniti energijo
Se tudi vam pogosto dogaja, da se čez dan počutite utrujeno, brez moči, volje in motivacije kljub temu, da ste spali zadostno število ur? Seveda je to lahko posledica nekvalitetnega spanca, stresa

ISO SPAN gradnja

Bi radi živeli v naravnem bivalnem okolju z odlično toplotno in zvočno izolacijo? Potem je ISO SPAN gradnja prava za vas. Odlikuje jo hitrost pri gradnji ter tako tudi cenovno ugodno gradnjo.

ISO SPAN so lesno cementni opažni zidaki. Izdelujejo se v Avstriji. Sestavljeni so iz mehkih vrst lesa in lesnih ostankov iz lesne predelave Lesne sekance in lesne ostanke zmeljejo v posebnem mlinu. Temu primešajo naravne surovine: vodo, cement in mineralne dodatke. Vse te sestavine oblikujejo v opažne zidake in izolacijske plošče. Gradnja ISO SPAN je zasnovana tako, da čim manj obremenjuje okolje. Gradnjo ISO SPAN izvaja tudi Zidarstvo Knez.  

ISO SPAN opažni zidaki imajo nekaj izjemnih lastnosti:

Odlična paropropustnost
ISO SPAN opažni zidaki zagotavljajo v vseh letnih časih suhe zidove, kajti neprekinjen prehod prostorske zračne vlage navzven je omogočen skozi široke prečke v lesno cementnih zidakih brez nevarnosti vmesne kondenzacije. Tako je zagotovljen vedno suh zid in minimalno zadrževanje vlage. Zidovi pa se zelo hitro sušijo.

Izpolnite spodnje povpraševanje in pridobili boste BREZPLAČNO ODLIČNO PONUDBO GRADBENIKA IZ KRAJA NOVO MESTO, ki lahko izvede: ISO SPAN gradnjo, gradnjo v Novem mestu z okolico, gradbeništvo v Novem mestu, gradnjo hiše, vkopano klet, zidarstvo vseh vrst objektov…

Imamo ugodnega in pravega gradbenega mojstra za gradbeništvo Dolenjska za Vas!

Zelo dobra toplotna izolacija

ISO SPAN zidani imajo takšno ugodno sestavo, da zagotavljajo odlično toplotno izolacijo ter tople in suhe zidove brez toplotnih mostov.

Odlične termoizolacijske lastnosti ISO SPAN gradnje

Enkratna kombinacija termoizolacijskih lastnosti ISO SPAN lesocementnih zidakov zagotavlja učinkovito varčevanje z ogrevalno energijo. Z ISO SPAN gradnjo ni dodatnih stroškov z dodatno stensko izolacijo.

Odlična akumulacija toplote ISO SPAN zidakov

Zagotavljanje ugodne in uravnotežene bivalne klime v zgradbah v vseh letnih časih, ter ponoči in podnevi, omogoča betonsko jedro v zidakih s svojo sposobnostjo akumuliranja ogrevalne energije in pasivne sončne energije. Poleti se masivno betonsko jedro ISO SPAN zidakov počasi segreva in vpija prostorsko temperaturo, sam prostor pa ostaja hladen. Ko so noči hladnejše pa zidak, skladiščeno toploto ponovno oddaja v prostor. Kar ustvarja uravnoteženo bivalno klimo. Pozimi pa ko ogrevalna energija prehaja skozi zid, ogreje betonsko jedro in le to začne toploto oddajati nazaj v prostor. Tako zagotavlja konstantno temperaturo v prostorih podnevi in ponoči.

Tedenski horoskop za vse znake od 8. do 14. julija
Tedenski horoskop nadaljuje sanjske in romantične teme, ki so definirale prejšnjega. Luna narašča po čudoviti mladi luni v raku prejšnjega tedna in izziv je ugotoviti, kdaj je čas za korak napr

Odlična zvočna izolacija ISO SPAN gradnje
Zaradi visoke skupne teže zidu (betonsko jedro) in zvočno vpojnega lesno cementnega plašča, imajo zidaki vseh tipov izjemne zvočno izolativne lastnosti. Večja kot je teža zidu, toliko boljše so zvočno izolativne lastnosti. Betonsko jedro zagotavlja predvsem visoko statično nosilnost zidov ISO SPAN. Obremenitev s hrupom je tako zmanjšana na minimum.

ISO SPAN gradnja je skupek naravnih gradbenih materialov in nakazuje smer razvoja in uporabe pri gradnjah v prihodnosti. Zidarstvo Knez se bo potrudilo, da boste z ISO SPAN gradnjo v njihovi izvedbi zadovoljni.

Pošljite povpraševanje in pridobili boste BREZPLAČNO ODLIČNO PONUDBO GRADBENIKA IZ KRAJA NOVO MESTO, ki lahko izvede: ISO SPAN gradnjo, gradnjo v Novem mestu z okolico, gradbeništvo v Novem mestu, gradnjo hiše, vkopano klet, zidarstvo vseh vrst objektov…

Imamo ugodnega in pravega gradbenega mojstra za gradbeništvo Dolenjska za Vas!

 

    47
    230 SEK