21-letnica se je poskušala znebiti nazaj prišite roke! Razkrito tudi kdo je njen fant

16. mar. 2019, ob 11.56
14
60 SEK

LJUBLJANA – Slovenijo je pretresel primer 21-letnice, ki si je pod pritiskom svojega fanta odrezala roko nad zapestjem, da bi prišla do milijonske odškodnine.

Da ji roke ne bi prišili nazaj in bi bila upravičena do višje odškodnine, so jo pustili tam, kjer so jo odžagali, a so jo policisti dostavili v bolnišnico, kjer so jo kirurgi uspešno prišili nazaj. A izkazalo se je, da se je posušala znebiti tudi nazaj prišite roke.  Uspešno prišito roko je namreč po poročanju Večera nalašč tiščala v zamrzovalnik, da bi ji odmrla. Zdravniki so to ugotovili, ko je nekaj tednov po dogodku prišla nazaj v bolnišnico, češ da noče več imeti prišite roke. Ko so ji oskrbeli rano, za katero ni skrbela, so ugotovili, da gre za namerno povzročene ozebline.

Šokantna razkritja

Slovenske Novice medtem razkrivajo, da je fant dekleta, ki si je odrezala roko, Sebastian Colarič, bil pravzaprav policijski špicelj, da je imel dokončano osnovno šolo, živel pa naj bi tudi na veliki nogi, saj je na noč znal zapraviti tudi do 30 tisočakov. Omenjeni je pred dvema letoma sicer po nesreči ustrelil svoje nekdanjo dekle …

NaDlani.si; Foto: voyo.si

14
60 SEK