Aleja je praznovanje tretjega rojstnega dne zaključila z velikim koncertom

1
190 SEK

Skoraj tritedensko praznovanje za tretji rojstni dan ALEJE se je zaključilo velikim brezplačnim »open air« koncertom Nine Pušlar, Vlada Kreslina z Malimi bogovi ter Nipketom in njegovim bandom The Nipples. Izjemni slovenski glasbeni izvajalci so s svojimi nastopi poskrbeli za sproščeno in nepozabno vzdušje, ki je privabilo več kot 5000 obiskovalcev različnih generacij. »Našim obiskovalcem smo se želeli zahvaliti, ne samo z velikim brezplačnim koncertom, ampak tudi s pestrim tritedenskim rojstnodnevnim dogajanjem, ki je zajemalo številne otroške aktivacije, popuste naših partnerjev, različne koncerte in delavnice ter nagradno igro. Veseli smo velikega obiska vseh generacij,« je dejal direktor ALEJE Toni Pugelj.

 

Toni Pugelj je še izpostavil, da je ALEJA edinstveno nakupovalno središče v Sloveniji, saj na enem mestu združuje veliko več kot le nakupovanje. »Maj je poleg rojstnodnevnega praznovanja za ALEJO tudi zmagovalni, saj je prejela ‘oskarja’ med evropskimi nakupovalnimi središči. To je prvo tako priznanje v Sloveniji, ki je bilo podeljeno s strani Evropskega združenja nakupovalnih središč – European Council of Shopping Places (ECSP). V svoji konkurenci je premagala nakupovalna središča iz Nemčije in Srbije ter zmagala kot najboljše evropsko nakupovalno središče v svoji kategoriji in s tem utrdila svoj status. Izjemno smo ponosni, da je žirija prepoznala naš trud,« veselja ni skrival Pugelj.

Najboljši robotski sesalnik in zakaj si ga boste želeli

Prevzem nagrade za najboljše nakupovalno središče s strani Cristopha Andexlingerja, Tonija Puglja in Marcusa Wilda (Foto: Heiko Mandl)

Sicer pa so tretji rojstni dan zaznamovali še z interaktivno glasbeno predstavo Repki z raperjem Trkajem, ki je občinstvo navdušila s svojim energičnim nastopom. Najmlajši obiskovalci so se mu pridružili tudi na odru ter v ritmu in plesu doživeli nepozaben del glasbenega dogajanja na odrih ALEJE.

Otroci so postali del izjemnega glasbenega doživetja z raperjem Trkajem (Foto: Žiga Intihar)

Obiskovalci so se zabavali tudi z LEJ-3 Fotoloopom, maskoto Happy z njegovimi prijatelji, karikaturistom Borisom in čarodejem Tonijem. S svojo igrivostjo, pozitivno energijo in simpatičnostjo so ustvarili zabavno vzdušje in prijetne spomine.

V rojstnodnevni nagradni igri so podelili tudi nagrade, kot so električni skiro, ki ga je podaril Big Bang, vikend vožnjo z avtomobilom Volkswagen ID Buzz za celotno družino, ki jo je omogočil ID Hub ter darilne bone Desetak v višini 300 evrov. Ob praznovanju tretjega rojstnega dne je ALEJA za svoje obiskovalce pripravila številne privlačne popuste in ugodnosti trgovin in lokalov.

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Septembra 2021 je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado ˝Global RLI Award˝ v kategoriji ˝Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje˝, prav maja letos pa še ECSP 2023 nagrado za dizajn in razvoj. Več informacij na www.aleja.si. 

SES – Spar European Shopping Centers razvija, gradi in upravlja nakupovalna središča v šestih državah: v Avstriji, Sloveniji, Italiji, na Madžarskem, Hrvaškem ter na Češkem. Podjetje s sedežem v Salzburgu trenutno upravlja 30 nakupovalnih lokacij v Srednji, Južni in Vzhodni Evropi z najemno površino (GLA) več kot 830.000 kvadratnih metrov. SES je vodilni na trgu v segmentu velikih nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Z več kot 100 milijoni obiskovalcev na leto so trgovski partnerji v nakupovalnih središčih SES v letu 2022 ustvarili prodajo v višini 3,13 milijarde evrov. SES ponuja svoje znanje tudi na področjih razvoja projektov, vodenja gradnje, oddaje trgovinskih prostorov, upravljanja centrov in objektov kot tudi storitve za zunanje lastnike nakupovalnih središč. Nakupovalna središča SES so prejela že več domačih in mednarodnih nagrad za arhitekturo in oblikovanje, trajnostnost, prometno načrtovanje in inovativno trženje. SES je del skupine SPAR Österreich.

1
190 SEK