• C Novo mesto
  • 17:15
  • Pet, 22.09.2023

ALEJA tik pred velikim praznovanjem tretjega rojstnega dne

Najboljše novo nakupovalno središče ALEJA je tik pred praznovanjem tretjega rojstnega dne, ki ga začenja že v ponedeljek. Čaka vas pestro dogajanje, bogata nagradna igra, letak s številnimi popusti in brezplačni koncerti z vrhuncem v petek, 12. maja. Nastopili bodo Nipke s skupino The Nipples, priljubljeni kantavtor Vlado Kreslin in Mali Bogovi ter izjemna vokalistka Nina Pušlar. Koncert bo potekal na prostem, na zunanjem parkirišču pred ALEJO, svoje jeklene konjičke pa lahko parkirate v brezplačni parkirni hiši. V soboto popoldan bo na osrednjem prireditvenem prostoru tudi interaktivna glasbena predstava Repki z raperjem Trkajem in dr. Igorjem Saksido. Obiskovalci se boste v sredo in četrtek popoldan lahko zabavali tudi z LEJ-3 fotorobotkom in karikaturistom Borisom, v četrtek in soboto popoldan pa vas bo razveselila maskota Happy s prijatelji. Na edinstveni strehi ALEJA SKY boste v soboto lahko preizkusili napihljive krogle Body Zorbing in si ogledali tovarno milnih mehurčkov.

Poleg tega vas čaka tudi nagradna igra, v kateri lahko sodelujete tako, da skenirate eno izmed QR kod, ki se nahajajo po vsej ALEJI. V žrebu se lahko potegujete za številne lepe nagrade, kot so električni skiro, ki ga podarja Big Bang, vikend vožnja z avtomobilom Volkswagen ID. Buzz za celotno družino, ki vam jo bo omogočil ID Hub ali pa darilne bone Desetak v vrednosti 300 evrov.

ALEJA tik pred velikim praznovanjem tretjega rojstnega dne

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Lani je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado ˝Global RLI Award˝ v kategoriji ˝Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje˝. Več informacij na www.aleja.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so bila nakupovalna središča v vseh državah vseskozi odprta, vendar pa je morala zaradi zaprtja države večina trgovin ostati zaprta več tednov oz. mesecev. Hitri komunikacijski kot tudi tehnično inovativni ukrepi SES-a v času pandemije COVID-19 so kljub temu omogočili varno nakupovanje in dobro obiskanost. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria.