• C Novo mesto
  • 17:21
  • Pon, 25.09.2023

Avtohiša Berus vabi v novi Audi salon

Avtohiša Berus vabi v novi Audi salon

V Novem mestu je zaživel novi salon Audi Avtohiše Berus, ki se nahaja na vsem poznani lokaciji na Cikavi v Novem mestu. Družinsko podjetje z več kot 40-letno tradicijo na področju prodaje in servisa vozil vas vabi, da jih obiščete. Kaj vse ponujajo in zakaj gre za avtohišo z odličnimi ocenami v vseh pogledih?

Avtohiša Berus s 40-letno tradicijo vabi v novi salon

Avtohiša Berus je pooblaščeni trgovec znamke Audi in pooblaščeni serviser znamk Volkswagen, Škoda, Audi in Volkswagen Gospodarska vozila. Podjetje ponuja celotni nabor storitev, ki jih potrebujejo lastniki avtomobilov. Poleg prodaje novih ter rabljenih vozil in rednih servisov ter drugih popravil vozil, vam nudijo tudi kleparska in ličarska popravila, prodajo dopolnilne opreme in nadomestnih delov ter možnost najema nadomestnega vozila in storitve avtovleke. Zdaj vabijo v svoj novi salon AUDI v Novem mestu, ki se nahaja na znanem mestu– Podbevškova ulica 1.

Novi salon AUDI po standardih legendarne znamke

To, kar pričakujemo od znamke AUDI, dobimo tudi v samem salonu Avtohiše Berus, ki se ponaša s kar 500 m2 površine. Izdelan in zasnovan je po najmodernejših standardih znamke AUDI, stranke pa vabi na ogled ali na testno vožnjo. Ne glede na to, ali ste v procesu nakupa novega oziroma rabljenega vozila ali potrebujete storitev pooblaščenega servisa ali pa asistenco pri kleparsko-ličarskih popravilih, bo Avtohiša Berus pravi naslov za to.

Strokovna usposobljenost in mnogoletne izkušnje v vseh aspektih uslug sta dva izmed mnogih razlogov za obisk Avtohiše Berus v Novem mestu. Zadovoljstvo strank po odhodu in veselje ob prihodu je njihovo poslanstvo, ki sloni na prej omenjenih lastnostih. Pooblaščeni prodajalec in serviser na enem mestu ponuja tudi bogato zalogo rabljenih vozil z jamstvom.

Vabljeni, da postanete še ena v vrsti zadovoljnih strank, ne glede na razlog vašega obiska.

Vir in foto: AH Berus