• C Novo mesto
  • 22:23
  • Ned, 13.06.2021

Celjski gostinec je v sredo zvečer napadel inšpektorja! Tole je uporabil #FOTO

Celjski gostinec je v sredo zvečer pred poslovnimi prostori zdravstvenega inšpektorata v Celju pričakal predstavnika inšpektorata, ga napadel in ga lažje poškodoval. Inšpektor je pri omenjenemu gostincu v sredo v sodelovanju s policisti izvajal inšpekcijski nadzor, so danes sporočili celjski policisti.

Kot so zapisali na Policijski upravi Celje, so policisti takoj po sprejetem obvestilu odšli na kraj napada, kjer so z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja ugotovili, da je dejanja osumljen 23-letni moški iz Celja. O dejanju so obvestili dežurnega državnega tožilca in dežurnega preiskovalnega sodnika.

Odvzeta prostost

Osumljenemu so policisti v četrtek odvzeli prostost zaradi suma storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi. Zasegli so mu tudi bokser ter teleskopsko palico.

Kazenska ovadba

Zoper 23-letnika bodo na okrožno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo, prav tako bodo policisti zoper njega zaradi posesti nelegalnega hladnega orožja uvedli hitri postopek po zakonu o orožju.

NaDlani.si; Foto: arhiv