• C Novo mesto
  • 01:08
  • Pon, 15.04.2024

Darilni boni Desetak – čudovita pozornost za materinski dan

Bliža se materinski dan, praznik, ki ga vsako leto praznujemo 25. marca. Ta dan obeležujemo z izkazovanjem ljubezni, spoštovanja in hvaležnosti. Materinski dan je eden lepših praznikov v spomladanskem času, ko prebujajoča narava prinaša nove začetke. Če tudi vi že razmišljate, kaj bi letos podarili mami ob njenem prazniku, so ena od idej lahko darilni boni Desetak, katere je mogoče unovčiti v kar petih nakupovalnih središčih po Sloveniji.

Darilni boni – najbolj vsestransko darilo

Marsikdo se v množici ponudbe težko odloči, kaj pokloniti mami za materinski dan in katero darilo ji bo narisalo največji nasmeh na obraz. Če ste v dilemi, so prava izbira darilni boni Desetak, saj z njimi ne morete zgrešiti. Desetaki so namreč preprosto, a vsestransko uporabno darilo, s katerim si bo vsaka mama uresničila tudi tiste najbolj skrite želje. Najlepše darilo je izkušnja in seveda čas, ki ga preživimo skupaj. Zaposlene mame si redko vzamejo čas zase in si privoščijo kaj lepega. Zakaj jih ne bi tokrat presenetili z Desetaki in jih odpeljali po nakupih? V nakupovalnem središču ALEJA lahko obiščete modne trgovine, drogerije in parfumerije, trgovine z urami in nakitom in preverite ostalo trendovsko ponudbo. Po opravljenih nakupih si lahko privoščite še dobro kosilo ali poklepetate ob kavici v enem od številnih gostinskih lokalov.

Na materinski dan si želimo mame presenetiti z lepo pozornostjo, zato je obdarovanje z darilnimi boni izvrstna izbira

Desetaki – vrata v svet brezskrbnih nakupov

Darilne bone lahko unovčite v petih nakupovalnih središčih po Sloveniji: ALEJA Ljubljana Šiška, Citypark Ljubljana, Center Vič Ljubljana, Citycenter Celje in Europark Maribor. Izbirate lahko med 450 različnimi trgovinami in lokali. Za nakup se oglasite pri info točki ALEJE ali jih preprosto naročite preko spleta. Na materinski dan si želimo mame presenetiti z lepo pozornostjo, zato je obdarovanje z darilnimi boni izvrstna izbira. Z Desetaki boste mami odprli vrata v svet brezskrbnih nakupov in pričarali lepe spomine. Za nakup in več informacij obiščite spletno stran www.desetak.si.

Na materinski dan, v soboto, 25. marca, se lahko otroci v ALEJI na osrednjem prireditvenem prostoru med 16. in 19. uro udeležijo ustvarjalnice, kjer bodo lahko naredili darilo za mamo. Dopoldan med 11. in 13. uro ter popoldan med 16. in 19. uro pa se bo po ALEJI sprehajala tudi maskota Happy, ki bo delila sladka presenečenja.

 

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Lani je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado ˝Global RLI Award˝ v kategoriji ˝Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje˝. Več informacij na www.aleja.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so bila nakupovalna središča v vseh državah vseskozi odprta, vendar pa je morala zaradi zaprtja države večina trgovin ostati zaprta več tednov oz. mesecev. Hitri komunikacijski kot tudi tehnično inovativni ukrepi SES-a v času pandemije COVID-19 so kljub temu omogočili varno nakupovanje in dobro obiskanost. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria.