• C Novo mesto
  • 01:25
  • Tor, 21.05.2024

Doktor ekonomije okrcal predsednika vlade Roberta Goloba: “To je v resnici poniževalno do ljudi, ki ga poslušajo!”

Planet TV poroča, da so bili številni zgroženi, ko so slišali te besede predsednika vlade. 

LJUBLJANA – Gospodarstvo je motor, ki bo Evropo in Slovenijo peljal naprej, je ob podelitvi nagrad Gospodarske zbornice Slovenije za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke poudaril predsednik vlade Robert Golob. Ob tem je napovedal, da bodo v prihodnjih tednih naredili pomembne premike v zakonodaji na področju pridobivanj dovoljenj za delo v Sloveniji.

„Želim vam obilo poslovnih uspehov. Če pa se komu res ne izide in mu bo res hudo, se spomnite na nas. Pridite mimo mene. V javni upravi nam krvavo primanjkuje ljudi, ki imajo izkušnje v gospodarstvu. Zagotovo bomo našli službo tudi za vas,“ pa so bile besede predsednika vlade, s katerimi je presenetil številne zbrane.

Planet TV poroča, da so bili številni zgroženi, ko so slišali te besede predsednika vlade. „Ni bilo prvič, da je rekel kaj takega. Ne gre za to, da so bile besede neposrečene, ampak so bile izrečene namenom,“ je poudaril Planet TV v svojem prispevku.

„Včasih preveč prehitro nastopa ali pa se naredi pomembnega sam sebi. Drugi mu ne upajo nič reči. To je v resnici poniževalno do ljudi, ki ga poslušajo,“ pa je predsednikov nagovor okrcal dr. Maks Tajnikar, profesor na ljubljanski ekonomski fakulteti.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www