• C Novo mesto
  • 20:13
  • Ned, 26.05.2024

FOTO: Neurje pregnalo Roberta Goloba in Tanjo Fajon, poglejte, kje sta se skrila

Predsednik vlade in zunanja ministrica sta družno sprejemala goste ob blejskem jezeru, večerna nevihta pa ju je pregnala.

BLED – Premier Robert Golob in zunanja ministrica Tanja Fajon sta danes ob robu Blejskega strateškega foruma opravila več ločenih dvostranskih srečanj. Golob se je med drugim sešel s hrvaškim kolegom Andrejem Plenkovićem, s katerim sta govorila o širitvi EU na Zahodni Balkan in nedavnih poplavah, ki so prizadele Slovenijo.

Golob in Plenković sta na srečanju pozornost namenila solidarnosti po poplavah, je na omrežju X zapisala slovenska vlada. Plenković pa je na X zapisal, da bo Hrvaška, ki je Sloveniji ob ujmi že namenila humanitarno pomoč, na prizadetem območju postavila tudi most. Dodal je, da državi v duhu dobrososedskih odnosov krepita sodelovanje na političnem, gospodarskem in energetskem področju.

Predsednik vlade in zunanja ministrica sta družno sprejemala goste ob blejskem jezeru, večerna nevihta pa ju je pregnala, je v svojem zapisu objavil TopNews. Kje sta se skrila, pa je jasno na spodnjem posnetku od 1:36:40 dalje!

Pripravil: Nadlani.si
Foto: Zajem zaslona TopNews