• C Novo mesto
  • 23:07
  • Sob, 13.08.2022

Georgina Rodríguez objavila fotografijo, ki je marsikoga spravila do solz

Družina je za Georgino Rodríguez in Cristiana Ronalda na prvem mestu. Oba uživata v družbi svojih otrok, sploh zdaj, ko je končno napočil čas za počitnice. Slaven parček je za nekaj tednov prekinil z vsemi svojimi obveznostmi in se posvetil svojim otrokom in družini. Nogometaš in manekenka sta se tako odpravila na Mallorco, kjer jima družbo dela njunih 5 otrok – Cristiano mlajši, Eva, Mateo, Alana Martina in Bella Esmeralda.

Par, ki je pred kratkim izgubil sina, se velikokrat tudi javno spomni na njega. Tako je Georgina pred kratkim objavila fotografijo sončnega zahoda, zraven pa je pripela emotikon angelčka in srček. S tem je nedvomno želela sporočiti, da je tudi njun preminuli sin skupaj z njimi na dopustu, pa čeprav zgolj v mislih.

Fantkovo smrt je malenkost ublažilo rojstvo njegove sestre dvojčice, ki je edina izmed njiju preživela porod. ”Samo rojstvo najine hčerke nama daje moč, da v tem trenutku vidiva tudi nekaj upanja in sreče,” sta zapisala pod uradnim zapisom, v katerem sta naznanila smrt enega izmed dvojčkov. Kot sta dejala, je to največja bolečina, ki jo starš lahko občuti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georginina gesta pa ni edina, ki sta jo starša naredila v zadnjih tednih v znak ljubezni svojega sina. Odkar sta objavila tragično novico o smrti njunega sina, je nogometaš Manchester Uniteda večkrat posvetil zadeti gol svojemu otroku.

Bolj kot vsi rezultati pa bo v spominu iz letošnje sezone Ronaldu ostala neizmerna podpora, ki je je bil deležen v teh težkih trenutkih. Ne glede na barvo dresa, se je veliko klubov iz različnih lig dotaknilo Ronaldove tragedije in mu na različne načine izrekali sožalje in podporo. Takrat je dejal, da ”njegova družina in on nikoli ne bodo pozabili na te trenutke spoštovanja in sočutja.”

Mala Bella Esmeralda, ki je pred kratkim dopolnila dva meseca, je glavna protagonistka družinskega oddiha. Po fotografijah sodeč jo njeni starejši bratje in sestre naravnost obožujejo in ji posvečajo veliko pozornosti. Prav tako je bila posebna gostja na praznovanju dvanajstega rojstnega dneva Cristiana mlajšega, njenega najstarejšega brata. Kot kaže, je najmlajša članica družine trenutno tudi najbolj razvajana.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram

 

poroke in zabave
dolenjske lekarne