• 4C Novo mesto
  • 04:18
  • Sre, 20.01.2021

ISKRENA IZPOVED: Vojvodinja Meghan Markle je imela poleti spontani splav

Meghan Markle je v iskrenem zapisu za New York Times zapisala, da sta s princem Harryjem preživljala težko obdobje, ko je utrpela splav.

Vojvodinja je razkrila, da je julija doživela spontani splav. Začutila je ostro bolečino, medtem, ko je iz posteljice dvignila svojega prvorojenca Archieja. ”Ko sem držala svojega prvorojenca sem vedela, da izgubljam svojega drugega otroka,” je razkrila bralcem enega od ameriških časnikov.

Nekdanja igralka je povedala, da se je kasneje napotila v bolnišnico s princem Harryjem, situacija pa je možu zlomila srce. Opisala je tudi nesrečni dan, ki se je pričel, kot vsi ostali: ”Bilo je nekega julijskega jutra, ki se je pričel kot po navadi. Pripravila sem si zajtrk. Nahranila otroke. Vzela vitamine. Našla tisto izgubljeno nogavico. Pobrala tisto barvico, ki se je skotalila pod mizo. Si spela lase v čop, preden sem sinka dvignila iz njegove posteljice.”

Po tem, ko mu je menjala pleničko je začutila oster krč: ”Padla sem po tleh z otrokom v rokah, ob tem pa mrmrala uspavanko, da sem pomirila oba. Igriva melodija je bila veliko nasprotje mojemu občutku, da je nekaj narobe.”

Ko sem se oklepala mojega prvorojenca, sem vedela, da izgubljam drugega,” je dodala. Nekaj ur kasneje je že ležala v bolnišnici, za roko pa je držala princa Harryja. ”Čutila sem mirnost njegove dlani, poljubila sem njegove členke, ki so bili mokri od najinih solza. Strmela sva v hladne bele zidove, pogledala sem ga. Poskušala sem si predstavljati, kako bova vse to prebolela,” je opisala težke trenutke ob izgubi otroka.

 

Pripravila: BB., za NaDlani.si, foto: Instagram