• C Novo mesto
  • 21:46
  • Čet, 05.08.2021

J.LO. za rojstni dan migala s svojo slavno ritko

Parček Jennifer Lopez in Alex Rodriguez, ki se je skupaj prvič javno pojavil na rdeči preprogi letos 1. maja, je kljub njunim zasedenim urnikom nerazdružljiv.

MIAMI  – Zato sploh ni bilo presenečenje, da sta skupaj praznovala svoja rojstna dneva. Jennifer je 48 let dopolnila v ponedeljek, medtem ko bo njen izbranec 42 let dopolnil jutri.

Za svoje prijatelje in znance sta pretekli vikend pripravila bučno in fantastično slavje. Ljudje so se zabavali, šampanjec je tekel v potokih. A čeprav sta bili pripravljeni kar dve ogromni torti, ki sta bili prava paša za oči (torta za slavljenko je imela kar šest nadstropij, okrašena pa je bila z več kot 10.000 kristali Swarovski), je vse poglede nase privlekla Jennifer. Nosila je namreč izredno drzno, kratko in delno prosojno obleko z odprtim hrbtom, pod katero ni bilo prostora za perilo. Izgledala je naravnost odlično!

Parček se je izvrstno zabaval. Skupaj sta zapela na skladbo Neila Diamonda – Sweet Caroline. Jennifer je tudi zapeljivo zaplesala in migala s svojo ritko.

Na socialnih omrežjih so se kar zvrstili utrinki z zabave, nekaj vam jih predstavljamo tudi mi.

Pripravila: Monika M.

J.LO. za rojstni dan migala s svojo slavno ritko
1 od 3
Kliknite na sliko za prikaz celotne slike.