• C Novo mesto
  • 21:13
  • Čet, 30.06.2022

Kaj se dogaja s Putinom? Da bi mu krepili imunski sistem, se kopa v krvi

poletni festival

Američani so letos spomladi priobčili, da se je Putin aprila zdravil zaradi napredovalega raka.

MOSKVA – Nadaljujejo se ugibanja o psihofizičnem stanju ruskega predsednika Vladimirja Putina. Letos jih bo oktobra dopolnil 70. Špekulacij o njegovem stanju je ogromno, takisto je skoraj nič znanega o človeku, čigar zdravje in poteze so ključne za prihodnost Evrope!

Zdravnik za težave z rakom ščitnice

Najbolj poglobljeno preiskavo Putinovega zdravja je aprila objavila novičarska stran Projekt. Zapisali so, da so bila predsednikova potovanja v črnomorsko letovišče Soči sinhronizirana s potovanji velikega števila zdravniki. Med njimi je bil specialist za raka ščitnice Jevgenij Selivanov.

Tudi na stranišče z njim

Francoski časopisi pa so poročali, da je imel Putin na obiskih v Franciji (2017.) in Savdski Arabiji (2019.) s sabo ekipo, ki je bila z njim tudi na stranišču. Z jasnim ciljem, da bi ohranila njegove izločke, tako da nobena tuja sila ne bi mogla medicinsko analizirati njegovega urina ali blata. Američani so letos spomladi priobčili, da se je Putin aprila zdravil zaradi napredovalega raka.

Leta 2012

Da ima Putin težave s zdravjem, so v Kremlju, kjer biva Putin, govoril pred zdaj že davnimi desetimi leti! Takrat je Putin odpovedal več srečanj in izginil iz javnega življenja, potem ko so ga videli, da se nerodno premika. Kremelj se je oglasil tudi zdaj. Kremelj je prek Putinovega tiskovnega predstavnika Dmitrija Peskova odločno zanikal vse trditve, da ima ruski predsednik kakršne koli resne zdravstvene težave. Zunanji minister Sergej Lavrov je konec maja v intervjuju za francosko televizijo TF1 zanikal, da je bil Putin bolan, v bran Putinovemu zdravju je stopil tudi beloruski predsednik Aleksander Lukašenko.

Korektno stanje

„Če menite, da je s predsednikom Putinom nekaj narobe ali se je kaj zgodilo, ste, kot pravimo, najbolj žalostna oseba na svetu,” je dejal Lukašeno. V nedavnih javnih nastopih – vključno s forumom o Petru Velikem in srečanjem s predsednikom Turkmenistana Serdarjem Berdymukhamedovom – Putin tudi ni kazal znakov fizične šibkosti.

Da bi Putinu okrepili moč in imunski sistem, mu pripravljajo kopeli v krvi, pridobljeni iz jelenjega rogovja v Sibiriji, še poročajo tuji mediji.

Pripravil: Nadlani.si
Foto: www

pomurski sejem