• 15.5C Novo mesto
  • 05:29
  • Sob, 11.07.2020

Ker je bil pedebel!? Brežičana Klemna (28) nagnali iz ljubljanske kavarne

LJUBLJANA – Brežičan Klemen Kranjčič  (28) je moral zapustiti kavarno Mon’Ami v Ljubljani. Slovenske novice danes pišejo, da ga je nek starejši gospod, ki je deloval kot šef lokala, obtožil, da  jim polomil že tri stole ter da pri njih nima kaj iskati.

»Vse skupaj je še bolj boleče, ker je moj fant v zadnjem času izgubil 60 kg. Pred pol leta je imel torej 60 kg več, pa se mu ni nikoli zgodilo nič podobnega. Klemen ima razloge za čezmerno težo, ni debel, ker bi se kar tako prenajedal. Kolikor le more, se poskuša zadrževati, zelo se trudi, da bi shujšal.« je o vsem skupaj dejalo njegovo pretreseno dekle.

Oglasil se je še lastnik

»Štirikrat je prišel v našo kavarno in štirje stoli so se pod njim zlomili. Prosili smo ga, naj ne sedi na teh stolih, saj ti niso dimenzionirani za tako velike ljudi. Nihče ni omenjal teže. Predvsem smo mu povedali, in to je bil glavni problem, da v lokalu ne sme jesti svoje hrane – k nam je namreč prišel s svojo hrano –, saj imamo svojo ponudbo,« za omenjeni časnik ob tem poudarja mož, ki se je predstavil kot direktor lokala. Na tem mestu dodajmo, da je 150 kg je teža, za katero je narejena večina stolov v lokalih, Klemen naj bi jih imel okoli 200.

NaDlani.si; Foto: facebook