• C Novo mesto
  • 17:24
  • Čet, 21.09.2023

Ko združijo moči najboljši: Nina Pušlar in Pan-Jan

Uspešni projekti gredo z roko v roki. Tako nekako bi lahko opisali zgledno sodelovanje med podjetjem Pan-Jan in izjemno priljubljeno pevko Nino Pušlar, ki kilometre doma in na tujem varno premaguje v vozilu Kia Sportage, ki ji ga je v uporabo predalo prav podjetje Pan-Jan, ki s svojimi zaposlenimi in zvestimi strankami piše uspešno poslovno zgodbo v Ivančni Gorici in v Trebnjem. Za svoje poslovne uspehe so bili večkrat nagrajeni, nazadnje tudi tako, da so v izboru Zlata nit prišli med sedem najboljših zaposlovalcev v Sloveniji! Znajo prisluhniti posameznikom, se z njimi pogovoriti in biti vsak trenutek dostopni vsakomur.


Ponosni na sodelovanje

»Z Nino smo že večkrat uspešno sodelovali. Pogovorili sva se in videli, da lahko iz sodelovanja naredimo lepo skupno zgodbo. Izbrala je vozilo v beli barvi. Prevzem je bil v salonu Kia v Ivančni Gorici. Ker je Nina domačinka, je njej in nam to velika prednost in tudi zelo smiselno, da smo se odločili njej predati vozilo. Ponosni smo, da je Nina postala naša predstavnica in del družine podjetja Pan-Jan. Verjamemo, da bomo skupaj naredili dobre zgodbe, in da bo sodelovanje uspešno. Njena izjemna karierna pot in pevski uspehi so tudi nam navdih. S svojo pozitivnostjo in srčno energijo bo s svojim doprinesla tudi naše dobro ime in prepoznavnost,« direktorica podjetja Pan-Jan Anita Prijatelj ne skriva navdušenja in ponosa nad sodelovanjem.


Uspešna zgodba s koncertom

»S podjetjem Pan-Jan iz Ivančne Gorice smo prvič sodelovali že v lanskem letu in vesela sem, da bomo tudi v naslednjih mesecih ‘skupaj na poti’. Povezovanje z domačimi podjetji je po mojem mnenju nekaj najlepšega in nenazadnje lahko tudi zelo uspešnega, zato sem vesela, da smo se našli, in da je sodelovanje v naše skupno zadovoljstvo,« ne skriva navdušenja in hvaležnosti Nina Pušlar, ki pohvali vozilo.

»Glede na to, da sem ogromno na cesti, je v prvi vrsti zelo udoben in prostoren avto tisto, kar najbolj potrebujem. In ker je športni terenec, sem rahlo bližje oblakom in je pot na koncerte zame še toliko lepša,« nadaljuje Nina, ki je vesela, da je v avtu dovolj prostora za prtljago. »Saj veste, kako je pri ženskah in prtljagi, kajne? Kia Sportage je zelo zaželena tudi v moji ekipi, zato se velikokrat na koncerte ne odpravljam sama, ampak z bendom in seveda vsemi potrebnimi inštrumenti. Seveda ne moremo vzeti čisto vsega, kar potrebujemo, smo pa včasih presenečeni, kaj vse uspemo naložiti in vzeti na pot s seboj. Z dobro tehniko se seveda marsikaj da. Dobite kakšno fotografijo, ko bomo polno naloženi,« hudomušno pripomni in doda, da je z jeklenim konjičem letos dopustovala v Novem Sadu. Med vožnjo je kakopak poslušala glasbo.


Z roko v roki

»Zadnje mesece sem med vožnjo ogromno preposlušala osnutke verzije skladb, ki so nastajale za novi album. Med samim procesom nastajanja je to najboljše merilo in med vožnjo ponavadi nastajajo tudi najboljše ideje. Trenutno z največjim veseljem povem, da ravno na poti na koncert poslušamo čisto zadnje verzije vseh skladb za novi album, saj bo prvič luč sveta ugledal že zelo kmalu, in sicer 6. septembra na mojem velikem koncertu v ljubljanskih Križankah,« še doda in pohvali vozilo, ki je bilo kos tudi vročemu poletju. »Poletje je bilo koncertno in studijsko obarvano. Vsak dan ogromno na poti in glede na temperature zadnjih mesecev je bil trenutek, ko se je avto od vročine prijetno ohladil, pravi balzam za dolga popotovanja po Sloveniji.« Nina Pušlar in Pan-Jan roko v roki. Srečno in uspešno dalje! Na odru in v salonu.