• C Novo mesto
  • 16:29
  • Sre, 22.09.2021

Konec ugibanj: to, kar sta naredila Jennifer Lopez in Ben Affleck, je pustilo oboževalce brez besed

Že dlje časa so jima za petami paparaci, ki so ujeli kar nekaj kočljivih trenutkov, sedaj pa smo lahko stoodstotno zares prepričani, da se je med pevko Jennifer Lopez in igralcem Benom Affleckom ponovno zanetila iskrica. Jennifer je na luksuzni večnadstropni jahti v St. Tropezu praznovala svoj 52. rojstni dan, na katerem seveda ni manjkal niti Ben.

Pevka celo sama objavila fotografijo, na kateri se z Benom poljubljata

Še več, ponovno združen par si je brez zadržkov izmenjeval poljube in nežnosti, ki so jih z veseljem lovili tudi številni paparaci. Jennifer je celo sama objavila fotografijo, na kateri je jasno vidno, da se z Benom poljubljata, s čimer je končno še sama potrdila njuno romanco. Poglejte, kako odlična je izgledala zagorela lepotica na svoj 52. rojstni dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Oboževalce pa je navdušila druga fotografija …

Rojstnodnevna zabava se je podaljšala v noč in se nadaljevala v francoski restavraciji v družbi množice povabljencev in seveda ob glasni spremljavi največjih hitov Jennifer Lopez. To pa ni bil vrhunec dogajanja rojstnodnevne zabave, oboževalcem je seveda takoj padla v oči točno določena fotografija, ki je hitro zaokrožila po spletu …

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JLOMYLOVEEE (@jlomyloveee)

To je fotografija z luksuzne jahte, kjer je jasno vidno, da Benova roka mirno počiva na pevkini zadnjici. Fotografija je takoj postala viralna in je povsem obnorela svet. Zakaj? Že leta 2002 je igralec naredil na las podobno kretnjo v priljubljenem videoospotu pesmi Jenny from the Block, sedaj pa ga je po 19 letih spet ponovil. Je to naključje? Številni oboževalci so prepričani, da ne, Benova poteza jih je izjemno navdušila in sprožila val nostalgije. Če ne veste, o čem govorimo, si lahko videospot Jenny from the Block ogledate spodaj.

NaDlani.si; Foto: Instagram, Youtube