• 18.98C Novo mesto
  • 19:47
  • Ned, 12.07.2020

Jelinčič razkriva kdo je kriv za požar v Termah Čatež: Policija molči, enega so prijeli na licu mesta, drugega v Brežicah #VIDEO

Pisali smo že, da je požar, ki je v noči na soboto zajel lokal Pub Cabana Cafe med drsališčem in zimsko termalno riviero v kompleksu Term Čatež, je po neuradnih ocenah povzročil več kot milijon evrov škode. Višino škode na pogorelem objektu še ugotavlja pristojna tehnična služba, so navedli v Termah Čatež. Ogled požarišča nadaljuje tudi policija.

V požaru v Termah Čatež več kot milijon evrov škode! Policija preiskuje …

Policija nadaljuje preiskavo
Na Policijski upravi Novo mesto so povedali, da v Termah Čatež nadaljujejo intenzivno preiskavo, zbirajo obvestila in ugotavljajo vse okoliščine požara. Po končani preiskavi bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo. Sicer pa policisti, kriminalisti in kriminalistični tehniki sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto s sodelovanjem strokovnjakov Nacionalnega forenzičnega laboratorija danes nadaljujejo ogled obsežnega požarišča in ugotavljajo vzroke za nastanek požara, so zapisali.
Jelinčić brez dlake na jeziku
A očitno so nam nekaj zamolčali. Vsaj po besedah prvaka parlamentarne stranke SNS, Zmaga Jelinčiča. »Od petka do sobote so cigani zakurli en disco klub tamle dol na Dolenjskem. In pravi policija, da ne vejo kdo je to naredil. Pa je policija dobila enega, ki je bil tako pijam, da so ga prijeli na licu mesta, tadruzga so pa na v Brežcah dobil. Ampak ne vedo, neznani storilec. Kakšna država smo mi. Eni lahko kurijo, kradejo. Tisti Slovenci ki spoštujejo zakone, jih pa dobimo po pi**+. Nehajte že s to piz***o enkrat!« je povedal o prispevku, ki ga je objavil na facebooku in nosi pomenljiv naslov Ciganom je dovoljeno vse.
NaDlani.si; Foto: PGD Brežice