• C Novo mesto
  • 20:23
  • Pet, 22.09.2023

Našli truplo Klemna (38), pred tednom je zapisal: Vse kar sem vlagal v hišo je voda uničila v pol ure

Policijska uprava (PU) Ljubljana preklicuje iskanje pogrešanega 38-letnega Klemna B. iz Kamnika. Našli so ga mrtvega v okolici Kamnika, njegova smrt pa ni bila posledica nesreče ali kaznivega dejanja, so sporočili iz PU Ljubljana. Svojci so ga sicer pogrešali od torka.

»Tudi meni voda ni prizanesla…vse kar sem vlagal v hišo je veliko uničilo v pol ure….da ne govorim o zbirki katero sem 20 let zbiral… Hvala Pgd Šmarca,sorodnikom,in takšnim ljudem, znancem za katere si nikoli ne bi mislil da mi bodo tako pomagali….Bom se pa posebaj vsakemu zahvalil….saj pravijo da v nesreči spoznaš kdo je pravi prijatelj.Bomo uredili zadeve, ker vem da so drugi še bolj nastradali…..Za Šmarco se pa ve kdo je krivec in bom vse naredili da bo odgovarjal…župan Matej Slapar vas pa prosim da pridete pogledati kaj eden nespametni človek naredi Šmarci…,« se je glasil njegov zadnji zapis na Facebooku.

V takih primerih policija naproša vse, ki bi kar koli vedeli o pogrešani osebi, da lahko podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

N. D.; Foto: Facebook