• 14.41C Novo mesto
  • 02:31
  • Sob, 04.07.2020

Vse zaradi ljubimca? Sodnica imela obraz zatečen do neprepoznavnosti, celo zabodli so jo

MARIBOR – Policijska preiskava brutalnega napada na sodnico mariborskega okrožnega sodišča Danielo Ružič konec tedna pred njeno hišo še poteka. Policisti so potrdili, da preiskavo vodijo v dveh smereh, in sicer v smeri suma, da je napad povezan z njenim sodniškim delom, ali zasebnim življenjem. Novinarji oddaje 24ur so obiskali sosesko, kjer sodnica živi. Njeno družino sosedje opisujejo kot “prijetno, a zadržano”. Sosedje so sicer še vedno hudo pretreseni, karkoli sumljivega na večer napada ni opazil nihče.

Ružičeva naj bi polomljene kosti obeh rok. Poleg tega naj bi bil njen obraz zatečen do neprepoznavnosti, preiskave glave pa so pokazale, da naj bi imela zlomljeno možgansko dno. Bila naj bi tudi zabodena, pišejo Slovenske novice.

Motiv za napad za zdaj uradno še ni znan, na Nova24TV so medtem od anonimnega policijskega vira prejeli informacijo, da naj bi bil glavni osumljenec njen mož, saj da naj bi šlo za ljubezensko maščevanje. Sodnica naj bi se namreč domov vračala od svojega ljubimca

NaDlani.si; Foto: facebook