• C Novo mesto
  • 15:00
  • Čet, 22.02.2024

Kruti znaki, da se ne bo nikoli poročil z vami

Zakaj nekateri moški vztrajajo v večletni zvezi s svojo partnerko, ne upajo pa se poročiti z njo? Mnogo žensk v takšni situaciji se sprašuje, če se bosta s partnerjem sploh kdaj poročila. Po navadi so ženske tiste, ki prve omenijo poroko oziroma so hitreje pripravljene na njo, zato ni nenavadno, da ne znajo prepoznati znakov, ki so tipični pokazatelj tega, da se moški nikoli ne bo hotel poročiti z njimi. Zbrali smo nekaj najpogostejših opozorilnih znakov, ki jih lahko opazite pri svojem partnerju.

  1. Ignorira vaše moledovanje.

Ženska, ki redno namiguje na poroko ali rada načne pogovor o poroki, težko prepozna situacijo, ko se pogovori o poroki sprevržejo v njeno moledovanje in prigovarjanje. Tudi pametne in samostojne ženske, ki so vajene na vseh področjih doseči svoj cilj, padejo v past in naenkrat se znajdejo v položaju, ko moškega prosijo za poroko. Ko enkrat spregledate, da ste že v takšni situaciji, je čas, da temeljito razmislite o smislu vajinega razmerja.

  1. Trdi, da čaka na pravi čas.

Če vam moški reče, da vas bo zaprosil za roko, ko pride pravi čas, to zveni zelo zrelo in odgovorno, vendar pa je to le še eden izmed načinov, da s poroko zavlačuje. Skoraj vsi poznamo nek par, ki je poroko speljal v izjemno nenavadnih okoliščinah in sicer samo zato, ker v tem paru nihče ni čakal na »pravi čas«.

  1. Predlaga preizkusno dobo, ko živita skupaj.

Če se moški želi poročiti, vas bo zaprosil za roko. Odločen moški ne bo skušal zavlačevati z odločitvijo na najrazličnejše in bizarne načine, saj bo takoj vedel, da sta kompatibilna in prava drug za drugega. Če ženska pristane na preizkusno obdobje skupnega življenja, ostane za vedno obtičana v njem ali pa se odloči za konec razmerja.

Pripravil: NaDlani.si

Foto: Unsplash